depo üstü ve yan çanta önerisi

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
supersport için 3-10lt arası depo çantasına ihtiyacım var easylock olması önemli değil 3-5lt civarı da arka seleye bağlayabileceğim küçük çanta arıyorum kullandıklarınız varsa önerilere açığım aklımdaki modeller bunlar

depo

yan

Dün yan çanta için bir konu açmıştım, oradaki yanıtları inceleyebilirsin. Ben de ayrıca supersport motosikletim için depoüstü çanta düşünüyorum, muhtelemen temu'dan alacağım. Açıkcası kalitesi forte gt'den 4riders'dan farklı olacağını düşünmüyorum ki dün açtığım konuda eklediğim yan çantanın neredeyse aynısını forte gt çok daha pahalıya Türkiye'de satıyor. Dolayısıyla aksesuar için onlar da çinden getirip türk malı diye satıyorlar diye bir düşüce oluştu kafamda.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Evet ürün bu, şu an 800 tl'ye kadar inen var ama büyük olduğu için karadan geliyormuş uzun sürüyor maalesef. Ama depo üstü çanta için 1-2 hafta içinde geliyor, bazen türkiyedeki internet siteleri bile bu kadar geç getiriyor kargo şirketleri sağolsun. Eğer hemen lazım ve mağazadan alacağım dersen bi şey diyemem tabii.

Ben de o konuda geçen konulardan dolayı iptal edicem galiba ürünü, çok kararsız kaldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar