Meto_ kullanıcısının son içeriği

1. Meto_

Megelli 125 Supermoto

Daha önce "motorun problemi nedir?" başlıklı bir konu açmıştım. Şimdi ise sıkıntı büyük. Motor kilitlenmiş (Benim motorum değil arkadaşımın motoru.)Megelli'nin 2010 model 125lik motorudur. Piston Sekman Krank nereden bulabiliriz? Hiçbir yerde bulamıyorum delireceğim :pr::pr: Veya uyan herhangi...
  2. Meto_

Yardımınız lazım..

Bu elektrik işinden oldum olası hiç anlamamışımdır.. Motor arkadaşımın motoru. 6 ay kadar önce giderken birden stop etmiş ve son hali buymuş motorun. Ayrıca anahtarı çevirdikten sonra kontaktan çıkarsanız dahi elektrik kesilmiyor :mrgreen: Elimizdeki telefonla ancak bu kadar oldu görüntü...
  3. Meto_

Yamaha MT-07 veya Yamaha XJ6N

Tüm motosiklet sever büyüklerime saygılar küçüklerime bolca sevgiler.. 4 yıldır motosiklet kullanıcısıyım. İlk motosikletim bir Ramzey skuterdi(plaka ruhsatsız). Ardından vitesliye geçişimi Ramzey QM200-GY (plaka ruhsatsız) ile yaptım. Bu iki motoru da fazla süremeden sattım. Sonra herşeyin...
  4. Meto_

Bisikletli arkadaşlarıma saldırı

Arkadaşımın mesajını aynen iletiyorum. Olay İzmir'de gerçekleşiyor. "Arkadaşlar çok önemli .Bugün saat 20:15 civarlarında susuzdede koprüsünün yokuşunde ben Batu Tokatlıoğlu ve Ayberk Oğuz yol alıyorduk arkamızdan motsikletle 2 kişi gelip suratımıza tükürdüler önümüze kırıp düşürdüler ve darp...
  5. Meto_

Yardımınız lazım..

Selamlar.. Forumu uzun süredir takip ediyorum üye olmak bugüneymiş.. Motosiklet sevdam küçüklükten geliyor liseye başladığım yıl hata edip plakasız scooter almıştım kasksız korumasız kullanmıştım.. Cahillik işte.. Ardından ramzey qm200 sürdüm sırf vitesli motosiklet öğrenmek içindi yoksa pek km...

Yeni mesajlar