Yardımınız lazım..

Selamlar.. Forumu uzun süredir takip ediyorum üye olmak bugüneymiş.. Motosiklet sevdam küçüklükten geliyor liseye başladığım yıl hata edip plakasız scooter almıştım kasksız korumasız kullanmıştım.. Cahillik işte.. Ardından ramzey qm200 sürdüm sırf vitesli motosiklet öğrenmek içindi yoksa pek km yaptığım söylenemez.. Geçenlerde arkadaşımın supermoto'sunu sürdüm cidden motosiklet kullanmayı özlemişim.. Tabii ki kaskımı taktım eldivenlerimi giydim de bindim alete :) Şimdi ehliyet almak istiyorum ve motosiklete tam anlamıyla başlamak istiyorum.. Değerli abilerim ablalarım motosiklet sevdalıları büyüklerim öncelikle motosiklet almadan ekipmanlarımı almak istiyorum.. Bana önereceğiniz kask ve koruma giysileri nelerdir? Baktığım motosiklet ise (2005 Yamaha YBR 125) bu;

Motosiklet hakkında yorumlarınızı da esirgemeyin lütfen alınır mı sizce ?

öncelikle ehliyetini al motosiklet almadan korumalarını kaskını al daha sonra ybr gibi bir motosikletle devam et ayrıca bu fotoğraflarını attığın ybr yaramaz çok yorgun duruyor....

Aynen dediğiniz gibi yapacağım motosiklet almadan kask koruma almayı planlıyorum önereceğiniz ekipmanlar var mıdır acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar