mesut78 kullanıcısının son içeriği

1. mesut78

Yine kaza haberi

Olay, İstasyon Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre İstasyon Caddesi üzerinde İstasyon Kavşağından Hürriyet Caddesi istikametine gitmekte olan Y.T. yönetimindeki 27 TN 580 plakalı yarış motosikleti, müze önünde bulunan yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan Zeynep K. ve çocuklarına...
  2. mesut78

zonguldata motosklet servisi

evet arkadaşlar zonguldakta iyi bi motosiklet ustası tavsiye edbilirmisiniz motorun bakımlarını yaptırcam ama kime gideceğimi bilmiyorum ---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:44 PM ---------- yokmu zonguldaktan kimse
  3. mesut78

Safranbolu,Karabük,Eflani,Demirli Köyü Gezisi

29 Temmuz Çarşamba günü Karadeniz Ereğli'den sitemizin değerli üyesi mertyagci kardeşimle gezimize başladık.Güzergahımız Zonguldak,Gökçebey,Yenice,Karabük,Safranbolu,Çevrikköprü,Kayaboğazı, Demirli Köyü.Hava şartları gidiş ve dönüştede gayet güzeldi.Hoş bir gezi oldu.Bu gezinin fotoğraflarında...
  4. mesut78

Motor Yağı Hakkında

Arkadaşlar bugün motorumun yağını mobil 15-40 ile değiştirdim.Bu yağı kullananlar varsa lütfen bilgi versin.Bu yağ yaz ayında yeterli olurmu bide kalitesi nasıldır unutmadan full senteik yağdır.Lütfen bilgilerinizi paylaşın. :silent: :silent: :silent: Motor kulanmaya yeni başladım ve bu ilk yağ...
  5. mesut78

Yeni Motorumu Aldm

Arkadaşlar en sonunda yeni motorumu aldım.Regal Rasptor DD125E çift silindir çok güzel bir makine
  6. mesut78

Kanuni Seyhan 150c almayı düşünüyorum

arkadaşlar ben bu motoru almak istiyorum.düşüncelerinizi belirtirmisiniz.Acaba ne kadar yakıyor:silent::silent: ve titreşim nasıl bu alette.:silent:
  7. mesut78

mondial 150zat

İkinci el mondial 150zat alınırmı?

Yeni mesajlar