Yine kaza haberi

Katılım
23 Nis 2009
Mesajlar
90
Olay, İstasyon Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre İstasyon Caddesi üzerinde İstasyon Kavşağından Hürriyet Caddesi istikametine gitmekte olan Y.T. yönetimindeki 27 TN 580 plakalı yarış motosikleti, müze önünde bulunan yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan Zeynep K. ve çocuklarına çarptı. Kaza anı mobese kamerası tarafından görüntülendi.

Kazadan hemen sonra yaralıların yanına koşan çevredeki vatandaşlar, kanlar içinde yerde hareketsiz yatan annelerine ağlayan çocukları kucakladı. Ağzı kan dolan 3 yaşlarındaki Behsat K. annesini isteyerek gözyaşlarına boğuldu. Çocukları teselli etmeye çalışan vatandaşlar zor anlar yaşarken, ambulansın gelmesini bekledi. Çocuklar olay yerine gelen ambulansa bindirilirken sağlık ekipleri ağır yaralanan anneyi alarak hastaneye götürdü. Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan anne Zeynep K. yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralı çocuklar Behsat ve 5 yaşlarındaki Meryem ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

Görgü tanıkları kazaya karışan motosikletin aşırı hız yaptığını ileri sürerek, "Biz caddenin başındaki okulun oradaydık. Motosiklet yanımızdan çok hızlı geçti. Sesini duyduk ama kendisini göremedik. 3 dakika sonra bizde olay yerine vardığımızda bu motorun kazaya karıştığını gördük" dedi.

Başka bir görgü tanığı ise yine motosikletin aşırı hız yaptığını iddia ederek, "Yayaların arasına girdi ve bir anneye ile birlikte çocuklarına çarptı. Çarpmanın şiddeti ile çocuk havaya fırladı. Daha sonra yol kenarına düştüler. Kadının durumu çok ağırdı. Ambulansla hastaneye götürdüler" dedi.

Bu sırada kazanın hemen ardından olay yerine gelen polis ekipleri yaya geçidinde meydana gelen kazayla ilgili inceleme başlattı. Kazaya karışan motosiklet sürücüsünü gözaltına alan polis, ifadesini almak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

Öte yandan kazada hayatını kaybeden 6 çocuk annesi Zeynep K.'nin komşuları ile birlikte çarşıya çıktıkları ve yaya geçidinden karşıya geçmek isterken kazanın meydana geldiği öğrenildi.




Allah acil şifalar versin


http://haber.mynet.com/detay/yasam/olum-ani-mobesede/479464
 
Katılım
20 Mar 2006
Mesajlar
3,262
Gene SS kazası ha? Bu peşpeşe olan 3. kaza son 3 günde.
 
Katılım
25 Eyl 2008
Mesajlar
781
Sadece resim mi var yoksa video mu çekmiş kamera? Bulamadım da...
 
Katılım
31 Eki 2006
Mesajlar
602
Ne diyelim ki gitmeye herkez götürüyo bunuda durdurmaya gelince hangisi biliyor bunu?180kilo makina kolay kolay durmuyor zaten..
 
Katılım
21 Kas 2008
Mesajlar
3,845
ya ne kadar hızlı olursa olsun, sonuçta görünmeyecek kadar hızlı gitmiyo bu alet.
ilk olarak yayanın yola bakmadan çıkmış olma ihtimali yüksek, ki bizimde başımıza her gün gelen olaylardan bu. yaya gözümüzün içine baka baka önümüze atlıyor. bir gün kurtaramazda çarparsak kendimizi burda haber olarak görebiliriz aşırı hız yaptı çarptı diye.
ikincisi motor sürücüsü süratli olabilir, o hız da en ufak hatayı kabul etmez. kaza kesin olur. zaten sokakta sürat yapanlar kaza yapmıyorsa uygun biyerde durdurup elimizden bir kaza çıkarmalıyızki bir daha yapmasın.

ve görgü tanıklarının saçmalıkları;
yayaların arasına daldı diyor bir amca. iyide orası yol, sanki kaldırıma girmiş gibi anlatıyor.
diğeri ise, çok süratliydi, olay yerine 3 dakika sonra ulaştık diyor. demekki kaza anında süratli olup olmadığını görmemişsin.
 

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
25 Nis 2009
Mesajlar
1,155
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öyle ya da böyle, olan olmuş işte, yazık...

en çok da çocuk faktörüne üzüldüm. o yaştaki yavruların geleceklerinde nasıl bir iz bırakacak şimdi bu kaza, öksüz kalmak da işin cabası. zor bir sınav ve kader olmuş gibi görünüyor, tabii sonuçta Mevlam herşeyin en güzelini bilir. Allah yardımcıları olsun, başları sağolsun, gelecekteki kaderleri güzel olur inşallah...
 
Katılım
14 Ara 2008
Mesajlar
817
allah rahmet eylesinde yayadada suç olabilir ben nefret ediyorum ısparta gibi bir yerde durduğum için nasıl insanlar tiye alan yok motoru bende diyorum ara sıra birine öyle bir çarpıcamki ses çıkarıcak antalya gibi bir yer yok yahu
 
Katılım
11 Tem 2007
Mesajlar
2,824
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Artık olan olmuş.. tamam kendi deneyimlerimden biliyorum yayaların önüme atladığını. araba 60 la gitse problem yok motosiklet gitse o hızla çok hızlıydı olur.. bunu da biliyorum..

ama çarpışmanın olduğu yer yaya geçidi.. artı şehir içi.. bu tarz yerlerde zaten 50 nin üstüne çıkarsan hata.. Allah rahmet eylesin. o yavrular ne olacak.. annesi olmayanın babası da olmaz derler. baba yoksa kadın bakar da anne yoksa adam o çocuklara nasıl baksın.. Allah yardım etsin sabır versin diyorum.

Motosiklet sürücüsü suçsuz ise umarım başı ağrımaz, suçluysa da umarım hakettiğini bulur. ne başka söyleyebileceğim ne de yapabileceğim bir şey var..
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst