mertrichards kullanıcısının son içeriği

1. M

Cbr 250R de yapılacak değişiklik önerileri?

2014 model cbr 250r repsol sahibiyim.Motosikletimde bir takım değişiklikler yapmak istiyorum.Jant şeridi, tank pad vb. Bu olsun diyeceğiniz var ise Link yok ise şöyle yapabilirsin fikri bekliyorum. EN ÖNEMLİ SORUM İSE ŞU MALUM MOTOSİKLETİN EGZOS SOBA BORUSU GİBİ ONUN YERİNE REPLİKA PERFORMANS...
  2. M

Cbr 250R vs Mt-25

2014 model repsol cbr 250 kullanıcısıyım.1.5 senedir kullanıyorum.Ama sanki bir değişim istiyorum,fakat buna değer mi emin değilim.Üstüne 3_5 daha koyup mt 25 almak ne kadar mantıklı ya da r25 almak.Biraz daha sabredip cc yükseltmek mi mantıklı? Fakat malum dolar elden gidiyeah.Avrupalı ve japon...
  3. M

Repsol Ceket Deri vb. Yardım

İzmirde yaşıyorum korumalı bir ceketim var.Sadece çeşit olsun diye ara sıra giymek adına Repsol ceket arıyorum.Aliexpreste 70-80 dolar arası fakat gümrüğe takılır diye cesaret edemedim.İzmirde bulabilceğim bi yer zor da olsa varmı?Ya da yine aynı şekilde internetten satan 300 lirayı geçmese iyi...
  4. M

Jant temizliği

Yıkamama rağmen geçmeyen yağ lekeleri var.Doğal olarak arka jantta. Bunun için özel bi yağ ve pislik sökücü varmı?kullanıpta tavsiye verecek ya da link makbule geçer
  5. M

Cbr 250 (İzmir sahili keyif sürüşüm)

Aşağıdaki linki izlemeniz keyif vericektir size eminim.İzmir'de yaşayan arkadaşlarda bir gülümseme oluşacağı gibi İzmir havası solumak isteyen motorcular içinde birebir bence.Binlerce motovlog var amacım kanalım çok izlensin değil.Ama beğenilirse neden devamı gelmesin? * * *...
  6. M

Cbr 250 lastik havası

Evet arkadaşlar,ben rosso 2 lastik kullanıyorum. Arka 36 ön 33 basıyorum.Olması gereken kaçtır?Fazla basmak nasıl bi zarar doğurabilir? Yanlışım varsa nasıl düzeltirim?
  7. M

Cbr 250 gidon topuzu

130-150 km hızla giderken düştüğünü sonradan farkettim.Acaba ne işe yarar ve kaç liraya temin edebilirim?
  8. M

Cbr 250r Ön far- Kafa Repsol grenaj

İkinci el çıkma arıyorum. Grenajda çizikler olabilir kırık olmasın.
  9. M

Cbr 250r (Far-kafa grenaj)

Evet öncelikle almak isteyenler yerine açmam gerektiğini biliyorum ama,hiçbir yerde bu kadar fazla mesaj etkileşimi yok forumda. Sıfır yeni kasa cbr250 farı çok pahalı olduğu için çıkma far arıyorum uygun fiyata.Aynı şekilde repsol grenaj ama öncelik far.O yüzden tanıdığı olan varmı diye...
  10. M

İzmir motosiklet tamircisi öneri(Cbr 250 için)

Evet arkadaşlar geçenlerde talihsiz bi kaza yaşadım ve kafa grenajım iki yerinden çatladı.Orjinal parçasını temin edip işinin ehli bir şekilde yapıcak usta tavsiyesi arıyorum. Ss modeller için.Son çare yükselişe yaptırıcam tanıdık varmıdır?
  11. M

İzmir ve çevresi gezilecek yerler

Ufakta olsa bi yolculuğa çıkmak istiyorum motosikletimle.Bu ara çok boş vaktim var.Güzel değerlendirmek istiyorum.Sizin önericeğiniz doğayla bütünleşebilecek ya da tarihi bir mekan varmıdır?Tabiki efes vb. daha çok bilindiklerin dışı bir yer arıyorum sanki.Karaburun tarafına hiç gitmedim nasıl olur?
  12. M

Güzelim pazar günü, buluşma yok?

İzmir'de whatsapp motosiklet grubu kafadengi insanlar niye buluşma düzenlemiyor? Ya da benim mi haberim yok?
  13. M

Motosiklette çizik kalemi işe yararmı?

Geçen sağa yatma sonucu grenajda çizik oluştu.Aşağıdaki link sizce işe yarar mı? http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/fix-it-pro-oto-cizik-kalemi-nano-kaydirmaz-ped-hediyeli-270052074#product-seller-info
  14. M

Repsol 250r grenaj

Motosikletim ayaklığını açarken dikkatsiz davranmam sonucu sağa devrildi.Grenajda biraz çizik var.Bi sticker mı kullanmalı yoksa İzmir'de rötüş boya yapacak yer var mı çok mu maliyetli olur?
  15. M

SS RACİNG motosiklet zincir yağlama

Evet arkadaşlar, motosikletimi aldığımdan beri 500 km yaptım.Benim bildiğim her 500 de bir zincir yağlanmalı.Würth marka zincir yağım var fakat ss motosikletler için arka sehpaya sahip değilim. Almak zorundamıyım? Yoksa motosikletcinin vesaire kullanabilirmiyim ufak ücreti karşılığında.