Mertflix kullanıcısının son içeriği

1. M

Yüksek km CBR 125 R alınır mı?

Başlangıç motoru olarak 43.000 km CBR 125 alınır mı bakımları tam ve sahibi titiz birisi tanıyorum motorun modeli 2012 , emsalleri 35 40 bin tl arasındayken motoru 46bine alacağım nasip olursa çin malı almayı düşünüyordum ama çevremdeki herkes itiraz etti şimdide güzel bir CBR buldugumu düşünüyorum.
  2. M

Çinli alırsam zarar eder miyim ?

Yamaha delight marka motorum var yakın zamanda elimden çıkarıyorum 40 TL'ye ve sıfır mondial drift l alacak gibiyim ancak yaşım ve tecrübesizligimden dolayı kafam karışık, yakınlarım abilerim Yamaha satılıp Mondial alınmaz rezil olacaksın tarzı şeyler diyor ve sürekli şunu duydum Çinli alırsam...
  3. M

Sıfır mı 2. El mi ?

İlk vitesli motorum alacağım şuanda motorum ilanda sorum şu sıfır Mondial Drift l mi , yoksa 2. El 30-35 bin TL arasında YBR esd mi? Bana göre mondial görünüm açısından YBR den çok daha iyi daha agresif ve keskin hatlara sahip, aynı zamanda alırsam sıfır alcam haliyle lise 3 olduğum için...
  4. M

MSX 125 VS TNT 125

Bütçem 35.000 maximum 38.000 A1 ehliyete sahibim1 senedir sadece Yamaha delight kullanıyorum okula gidip gelmek için. TNT nin görünümü msx in 10 adım ötesinde ama motorlara ve piyasaya pek hakim değilim görünüşe aldanmak mantıklı mı ha birde yaşadığım Antalya'da 2. El olarak TNT 125 yok fikir...
  5. M

Honda msx 125 alınır mı ?

Öncelikle merhaba 2 ay sonra 16 yaşıma gircem, şuan babamla ortak kullandığımız ben daha çok şehir içi değilde uzaklarda kullandığım ız Yamaha delight var. Ehliyet alınca ikna edip Max 125 almak istiyorum, aslında gönlüm hep racinglerden yana ancak racing isterseniz 50 CC olsun kaslı gözüktüğü...
  6. M

A1 ehliyet için 16 yaşını doldurmak mı gerekiyor?

Bazıları 16 yaşına girmen yeter diyor bazıları ise doldurman gerekiyor diyor hangisi doğru?
  7. M

Niye kimse başlık açmıyor ?

1-2 hafta öncesine kadar sık sık başlık açılıyordu bende herkes gibi okuyup vakit geçiriyordum ama nedense son günlerde çok az başlık açılıyor nedeni ney acaba millet motorsiklete doydumu acaba :)
  8. M

Motorun arka tekerini uzatmak ??

İnstagram keşfetimde fln görüyorum motor camiasında da yeniyim oyuzden cahilliğime bakmayın bu motorların arka tekeri sanırım modifiyeyle arkaya doğru uzatıyorlar bu modifiyenin ismi ney ? Ve masraflı birşey mi ? Gerçi Türkiye'de ney masrafsız ki (:
  9. M

CF moto 250 SR Sizce nasıl ??

Evet R25 fiyatı yüzünden sizce ülkemize 2021 yılında girince orta sınıfın ilgisini çeker mi ? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-cf-moto-kartepe-atv-den-cf-moto-250-sr-on-siparis-alinmaktadir-871785988/detay
  10. M

CF MOTO 250 SR sizce nasıl ??

2021 yılında ülkemize geliyor fiyati 35000 TL tabi şuanlık yıl sonuna kur yüzünden fiyatı tam kestirilemez evet dediğim gibi sizce nasıl R25 almak isteyen orta sınıf fiyat yüzünden bu motora yönelirmi sizce ...
  11. M

Kontak kilitlendi

Delight motorun kontağı az önce kilitlendi babamın motoru anahtar kolay girdi ama şuan ne donduruluyir nede anahtar çıkıyor nasıl cozcem sorunu
  12. M

Şaka mı lan bu ?? YZF R25 ABS

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-yamaha-yzf-r25-abs-2020-model-sifir-kilometre-race-blue-871210855/detay Bitane daha var Akp plakam var diye 2019 r25 I 60 a satıyor arkadaşlar bu durum ne olacak benim ilcemdeki bayide 49000 TL bu linkteki sahibinden de nasıl 55000 bunları...
  13. M

Pulsar RS 200 mü? /CBR 250r mı ?

Sizce hangi motor daha iyi benim için önemli olan titreme ve yakıt tüketimi.pulsarı sıfır alcam CBR alcaksam 16veya 17 modellerine bakıyorum aşşa yukarı aynı fiyatta lar.gonul iterki yılların markası CBR 250 yi sıfır alalım ama getirmiyorlar ülkeye ztn Honda resmen zenginlerin markası olmuş ss...
  14. M

Honda Motor

Önceki merhabalar Honda nın motor sitesine baktım ancak ss kısmında sadece 650 ve 1000 lik var Honda neden 125/250/500 lük motor üretmeyi bıraktı biliyorsunuz ki ülkenin alım gücü aşırı düşük ve motor için 90000 TL vermek türk halkının canını yakar neden daha düşük modeller üretilmiyor ?
  15. M

CBR 125

Daha 15 yaşındayım maddi durumumuz kötü değil ancak çok iyi de değil Honda da yamahaya göre fiyatı hem daha ucuz genel olarak kalite farkı olsada yakıt tüketimi olsun fiyat olsun Honda bı tık önde büyük ihtimalle 4-5 yıla bir başlangıç motoru alcam CBR 125 isterim ancak üretimi durmuş bir...

Yeni mesajlar