Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar kaza yaptım motor 60 la giderken yağ sonucu altımdan kaydı allaha şükür bende birşey yok ama motorun arka fren pedalı ayakçık eksoz yamuldu ve şuan eksoz yağ kapağına baya bi yakın bana bir sorun oluştururmu eksoz ısısından vs ilerleyen zamanlarda
Resim ...
Arkadaşlar motorda kontağı açınca ekranda pas___ yazıyor sonra ekran gidip tekrar geliyor bi çözüm bulamadım neden olabilir bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi
Arkadaşlar motor scooter spontini 110 buna çıkma amortisör aldık birinde hafiften yamukluk var bu şekilde taksak sorun olurmu ?
Resim
https://hizliresim.com/jemivhm
Arkadaşlar pasta cila yaptırdım motora geçen hafta. bu akşam kediler çıkmış mahvetmişler depoyu full çizik içinde. gene pasta cila yaptırmak zorunda kaldım. bu depoyu korumak için ne yaptırabilirim?
Arkadaşlar motoruma bi eksoz alma düşüncem var akrapovic almayı düşünüyorum susturuculu kullancam bağırmıycak çevreyi rahatsız etmiycek şekilde buna çevirmede veya polis durdursa ceza yazabilirmi
Hava soğutmalı. blok tipleri aynı. km farkı var benimki 3400 kmde onunki 15 binde. Aynı anda marşa bastık aynı yolu geldik benimki cayır cayır yanıyodu onunkine nerdeyse rahat şekilde el değiyodu
İkimizin motoruda 150 lik onun motor 1 saatte aşırı ısınıyorsa benim motor 10 dk da yüksek sıcaklığa ulaşıyor sordum 20-40 yağ kullanıyorum dedi o yüzden geç ısınıyor dedi mâlum yaz aylarındayız sizinde fikrinizi alıp yağ degişimini yapmak istedim 10-40tan devammı etmeliyim