Mert Mutlu kullanıcısının son içeriği

1. Mert Mutlu

Kafayı Yedirten Supermoto Mevzusu..

Merhaba arkadaşlar. Son günlerde kardeşim supermoto isterim diye tutturdu. Tamam dedim alalım. Biraz araştırmayla Yamaha Wr125x, xt125x'i falan buldum, ama bizim paşa 250cc istiyor :)Honda Crf 250 l alınabilir gibi duruyor ama interneti talan ettim, sitedeki çoğu supermoto konularına baktım ama...
  2. Mert Mutlu

Başlangıç motosikleti ve motosikleti bırakmak..

Herkese merhaba arkadaşlar. Öncelikle bugün Yamaha r1'imi satıp 12 yıllık motosiklet hayatıma noktayı koydum diyebilirim.(İlerde küçük cc bişeyler alabilirim) Herneyse bunu yazmamın sebebi yeni başlayacak genç arkadaşlara tecrübelerimden bahsetmek. Çokça görüyoruz başlangıç motoru 600cc alıcam...
  3. Mert Mutlu

2.Motosiklet için chopper tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle Yamaha r6 kullanıcısıyım. Malum şehir içinde evden işe, işten eve giderken r6 kullanması sıkıntı oluyor biraz sürüş çok agresif ve rahatsız olduğundan belli bi zaman sonra ağrılar başlıyor :)izmirde yaşıyorum bilen arkadaşlarım varsa hergün bornova-narlıdere arası...
  4. Mert Mutlu

25 bin tl'ye kadar motor önerisiii ?

Herkese merhaba arkadaşlar. Uzun süredir Cbr 600rr kullanıyordum onu sattım. 25 bin tl bütçem var motor almak için. Gönlümden 20.000 devir kırlangıç kasa r6 geçiyor ama 2006-2007 model satılık olanlar en az 27-28 bin km'de. Alsam hem 10. yaşı çok çabuk gelicek hemde km yükseliceği için elimde...