Memolale kullanıcısının son içeriği

1. Memolale

Debriyajlı Motosiklet'e geçiş yapacağım, öneri?

İyi günler debriyajlı motosiklete geçiş yapacağım. 125cc-150cc arası bir motosiklet önerirmisiniz ? sıfır alacağım. limit 4000tl örnek: http://www.kubamotor.com/new5/product/touring/pars.html
  2. Memolale

"Motosiklet.net" 'e teşekkür ediyorum

Bu sitenin sahibine,üyelerine çok çok teşekkür ederim. Çok işime yarıyor her sorunun cevabı var üyeler sağolsun :D. İçimden geldi belirtmek istedim :)
  3. Memolale

Bana göre motosiklet önerisi

Arkadaşlar merhaba. kaliteli, sağlam, hızlı 100cc bir commuter tarzı motor arıyorum. Mondial'in 100MG Prince motoru var mesela, ama onun farını beğenmedim. Ondan sonra kuba 100CG Sport var, onun görünüşü güzel ama kalitesi Prince den daha iyi deyil (heralde, yani öyle duydum). Bide 2300'ü...
  4. Memolale

"RKS" markası "Keeway"'e bağlı?

Arkadaşlar youtube da gezerken gördüm ilgimi çekti, Rks titanic 150 nin üzerinde keeway logosu vardı, yapıştırma mı dedim başka video ya baktım orda da vardı, hatta videoda "Keeway rks 150" yazıyordu !? : http://m.youtube.com/watch?v=22zhzLHWu4Y#
  5. Memolale

Para biriktirme sorunu

Merhaba, Arkadaşlar 14 yaşındayım, 3yıl para biriktirden sonra Tvs Apache veya Cbf 150 tarzı bir motosiklet almak istiyorum. Sorun şu ki parayı bulamıyorumki biriktircem, şuan 210 TL var kenarda biriktirdiğim (bu parayı da bayramlarda alabildim şu 4ay içinde ). Kendim bir yerde çırak olarak...
  6. Memolale

MotoGP yarışçısı olma

Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar, Ben şuan 8.sınıf öğrencisiyim ve yıllardır MotoGP yarışçısı olmaya hevesliyim. Böyle bir pist yarışçısı olmak için hangi liseye gitmem gerek? Şimdiden teşekkürler :D
  7. Memolale

Bulamadım, mesaja bakın lütfen..

Öncelikle başlığa tıkladığınız için teşekkür ederim... 1. Soru; Ben şuan 75cc scooter sahibiyim, ama scooter'ı sevmediğimi anladım. Benim sevdiğim motor tarzının adını bilmiyorum ama kendim "Sportif Cross" olarak adlandırıyorum. Tarzı yazsam gerçekte ismi ne olduğunu yazarmısınız? Tarz: cross...
  8. Memolale

Fren yaparken motor çırpınıyor !?

Arkadaşlar 75cc'lik scooter'ım var. Daha alalı 2ay oldu. Yokuş aşağı giderken ön fren'e bastığımda (2pistonlu disk) motorun ön tarafı çirpiyor, sanki amörtisörler hızlı ve sert bir şekilde yaylanıyormuş gibi oluyor. Bundan 1ay öncesi motoru bakım'a götürmüştüm. Bakım sonrası usta "amörtisörlere...
  9. Memolale

Son gaz yapsam bile motor hareket etmiyor??

İyi günler arkadaşlar, Bügün arkadaşımın bahçesinde onun scooter'ıyla (Mondial 125MT) gezıyorduk. Motor son gazda en fazla 40 yapıyordu.. Birkaç dakika sonra motoru istop ettik, dinlendik, biskrem yedik :) ,ondan sonra motoru çalıştırdı arkadaşım, motora gaz veriyor motordan hiç hareket yok...
  10. Memolale

Kanuni, "Honda İnnova"'nın taklidini yapmış!?

Link: http://www.kanuni.com.tr/mobile/index.php?g1=motosiklet&g2=293&g3=fox Bence innova kadar iyi deyil..
  11. Memolale

Falcon Falcon - Active 1200 Elektrikli Bisiklet

Bende var, bazı detaylar; 1200wattlık Max. Hız 60 (ben 60yaptım) 48V 20AH akü Ön disk fren, arka kampana 50km şarj mesafesi 6-8 saat şarj olma süresi Ben motorun servisinden ve frenlerinden hiç memnun deyilim, frenler hiç yokmuş gibi , ön fren en basınca motor kendikendini çirpiyor. Servise...
  12. Memolale

Mondial MH Drift 125 -vs- Mondial MC Roadracer

İkiside nerdeyse aynı para, ikiside (bence) güzel. Hangisi daha iyi performans olarak??
  13. Memolale

En iyi cup motosikleti?

Arkadaşlar yeni bir cup alacam yeni kasa , en iyi cup sizce hangisi?(crypton demeyin onu kullandım çok da iyi deyil..) ben Mondial 100MFH'yi beğeniyorum..?
  14. Memolale

Scooter için lastik önerisi

İyi günler benim scooter'ın lastik ölçüleri 80/90-14. Lastiklerin kötü olup olmadığını nereden anlayabiliriz? Ve yeni lastik alırsam hangi marka ve model lastikleri önerirsiniz? Genellikle asfaltta kullanıyom..
  15. Memolale

Honda Cbf 150 -mı- TVS Apache RTR 150

İkiside 150cc , ikiside güzel bence . Sizce hangisi fiyatının hakkını veriyor? Hangisi daha performanslı? Ve TVS markası iyi bir markamı? Sorularının dışına çıkmayalım lütfen. Tşkkrler..

Yeni mesajlar