lifanı önerebilirim. mondial den daha iyiama yinede siz bilirsiniz.
Arkadaşımda var yeni aldı, bindim 79'a geldim motor resmen patlayacak gibi bağırıyor..
efecaaaan yine uçuyon..
yaptır şu motorun göstergesini artık..
adamlar 150 cc motorla, dişlilerle oynayıp 140 ları zorluyo.. ne yaptın sen yahuu... 139 ney...neyle ayarladın motoru... :queen:
Arkadaşlar yeni bir cup alacam yeni kasa , en iyi cup sizce hangisi?(crypton demeyin onu kullandım çok da iyi deyil..) ben Mondial 100MFH'yi beğeniyorum..?
ehliyetten yine kaldım. bi ara yapıştırırız. hem efecan kim yahu ?
ehliyetten yine kaldım. bi ara yapıştırırız. hem efecan kim yahu ?
Apaçinin tekiydi kapıdan kovuyolar bacadan giriyodu , bilgisiz cahil aklından şüphe ettiğim birisiydi sana benzemesin ondada lifan vardı ve oda senin gibi böyle havalarda geziyodu 130 lar 150 ler bilmemneler![]()
Lan efecan , resimdeki motor senin motorun, diğer konulara hala eski videonu atıyorsun bu hesabınla. Limi kandırıcaksın sen efecan ? Yöneticilere sesleniyorum , yokmu ip ban ?ehliyetten yine kaldım. bi ara yapıştırırız. hem efecan kim yahu ?
Lan efecan , resimdeki motor senin motorun, diğer konulara hala eski videonu atıyorsun bu hesabınla. Limi kandırıcaksın sen efecan ? Yöneticilere sesleniyorum , yokmu ip ban ?
Lan efecan , resimdeki motor senin motorun, diğer konulara hala eski videonu atıyorsun bu hesabınla. Limi kandırıcaksın sen efecan ? Yöneticilere sesleniyorum , yokmu ip ban ?
Eğer hakikaten bilinçli olma yolunda gidiyorsa eywallah, ama bana sanki tepki çekmemek için numara gibi geliyoryo yo yooo.. artık banlanmasın... ben seviyorum efe yi... kızsada, sinirlensede.. bu aralar efendiliğinden taviz vermeden forumu kullanıyor.. gerek yok bana...
sonuçta efe de bilinçli motosiklet kullanma konusunda adımlar atıyor...