En iyi cup motosikleti?

Arkadaşlar yeni bir cup alacam yeni kasa , en iyi cup sizce hangisi?(crypton demeyin onu kullandım çok da iyi deyil..) ben Mondial 100MFH'yi beğeniyorum..?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lifanı önerebilirim. mondial den daha iyi ;) ama yinede siz bilirsiniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Arkadaşımda var yeni aldı, bindim 79'a geldim motor resmen patlayacak gibi bağırıyor..

açamamıştır. rodajı düzgün yapıldıgında ve dişliler küçültüp ayar verdimi uçar gider. şuan ayarlı motorum 139 görüyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:23 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=kUsD9Co3OZM

izle benim motorum.

efecaaaan yine uçuyon..

yaptır şu motorun göstergesini artık..

adamlar 150 cc motorla, dişlilerle oynayıp 140 ları zorluyo.. ne yaptın sen yahuu... 139 ney...neyle ayarladın motoru... :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
efecaaaan yine uçuyon..

yaptır şu motorun göstergesini artık..

adamlar 150 cc motorla, dişlilerle oynayıp 140 ları zorluyo.. ne yaptın sen yahuu... 139 ney...neyle ayarladın motoru... :queen:

ehliyetten yine kaldım. bi ara yapıştırırız. hem efecan kim yahu ?

Vay be yüzlük motorla 139 gören var bende ufak bir hesap ile 200 ü görürüm herhalde
İnnova 125 al 2011-2012 model temiz,en iyisini sormuşsun Mondial demişsin,innova almak için mondialin iki misli para vermen lazım

1..2..3..4...5...6...7

Arkadaşlar yeni bir cup alacam yeni kasa , en iyi cup sizce hangisi?(crypton demeyin onu kullandım çok da iyi deyil..) ben Mondial 100MFH'yi beğeniyorum..?

Güzel bi motoru beğeniyosun :cat: Mondial bi wave innova yada cyrpton kadar olmasada çinlilerin içinde en iyisi :cat:

Ose

Forumdan Uzaklaştırıldı
En iyi cub piyasadaki 100MFH DIR rodajda olmasına rağmen her bastığımda 90km hız yapıyor tmm titreme var ama çok normal rodaj süresinde ve plastik serilik bakımından da süper zira 200lük cg ile 80ne kadar kapışıyorum 2-3 boy fark yiyor 80den sonra elle sallarsın ama :D yanından jilet gibi geçiyor :D ben 140 yapıyorum diğenlerde lütfen ibresini konrol etsin geçende bitane 100lük aroramıydı motoran mıydı tmm bilmiyorum bunu geçtim kaç yaptın dedim 120 dedi bende 80 yaptım nasıl oluyor o iş deyince şaşırdı sonra benim ibre bozuk senin ki doğru gösteriyor dedimde sevindi gariban ::):):)

ehliyetten yine kaldım. bi ara yapıştırırız. hem efecan kim yahu ?

Apaçinin tekiydi kapıdan kovuyolar bacadan giriyodu , bilgisiz cahil aklından şüphe ettiğim birisiydi sana benzemesin ondada lifan vardı ve oda senin gibi böyle havalarda geziyodu 130 lar 150 ler bilmemneler :D

Apaçinin tekiydi kapıdan kovuyolar bacadan giriyodu , bilgisiz cahil aklından şüphe ettiğim birisiydi sana benzemesin ondada lifan vardı ve oda senin gibi böyle havalarda geziyodu 130 lar 150 ler bilmemneler :D

Ağır tahrik var bu mesajda birde senin gibi aynaları yoktu demen lazım :)

Arkadaşlar karamanda birkaç bayi aradım MFH100'ü sormak için, bayiler mfh100'ün fabrika dışı olduğunu söylüyor

Konuya dönsek??..

Arkadaşlar şu hondanın wing-go cup'ı nasıl? Bide innova modelinin sıfır'ı daha piyasada satılıyormu?

Lan efecan , resimdeki motor senin motorun, diğer konulara hala eski videonu atıyorsun bu hesabınla. Limi kandırıcaksın sen efecan ? Yöneticilere sesleniyorum , yokmu ip ban ?

yo yo yooo.. artık banlanmasın... ben seviyorum efe yi... kızsada, sinirlensede.. bu aralar efendiliğinden taviz vermeden forumu kullanıyor.. gerek yok bana...
sonuçta efe de bilinçli motosiklet kullanma konusunda adımlar atıyor...

yo yo yooo.. artık banlanmasın... ben seviyorum efe yi... kızsada, sinirlensede.. bu aralar efendiliğinden taviz vermeden forumu kullanıyor.. gerek yok bana...
sonuçta efe de bilinçli motosiklet kullanma konusunda adımlar atıyor...
Eğer hakikaten bilinçli olma yolunda gidiyorsa eywallah, ama bana sanki tepki çekmemek için numara gibi geliyor :) henüz adam akıllı bir fotoğrafını göremedik. Hala eskisi gibi gibi yok lifan cup um şu kadar gidiyor , şöyle yapıyor. Fazla fazla rakamlar abartılar. Pek akıllanmışa benzetemedim ben açıkçası...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar