melih8007 kullanıcısının son içeriği

1. melih8007

---artık yeni yol arkadaşım CBF 250 :) ---

slm arkadaşlar ; 125 lik yol arkadaşım ybr den maalesef yollarımızı ayırdık. bugüne kadar bana gıkını çıkartmadan dostluk eden ybrme çok teşekkür ediyorum huzurunuzda. :salut: :salut: ve bugün cbf le beraber ilk kez tanıştık yollara koyulduk. beraber yeni yerler görmek , yeni heyecanlar...
  2. melih8007

2006 Yamaha YBR 125

marka : yamaha model : ybr 125 (2006 model) özellikler: 1100 km , top case , koruma demiri , tubless arka teker iletişim : [email protected] bakım : 1000 km bakım yeni tamamlandı , kazasız il\ilçe : istanbul \ üsküdar fiyat : 2500 YTL
  3. melih8007

KANUNİ 150C , YAMAHA YBR 125 , HONDA TİTAN 125

merhaba arkadaşlar ; bu motorlardan birini almayı düşünüyorum başlangıç olarak ama karar veremiyorum siz olsanız hangisini alırdınız? üçüde maliyet olarak birbirinden farksız gibi . servis , yedek parça fiyatları , kalite olarak siz hangisini tavsiye ediyorsunuz? teşekkürler :silent...
  4. melih8007

bazıları bizi enayi yerine mi koymaya çalışıyor

arkadaşlar bugünlerde gerçekten kaliteli 2 dergi 1 ytl ye satılabiliyorsa. neredeyse yarısı reklam dolu motosiklet dergileri neden 5 ytlye satılmaktadır çok merak ediyorum bu fark nereden kaynaklanıyor. kağıt kalitesi deseniz aynı , röportajlar deseniz 1 ytl lik dergide kıyaslanamayacak kadar...
  5. melih8007

siz motorları napıyosunuz ... ?

arkadaşlar merak ettiğim bi konu var. Türkiyemizin her yanı aynı hemen hemen ama heleki istanbul memleketinde hırsızlık baya çok yaygın bir meslek olduğundan dolayı öğrenmek istedim. siz motorlarınızı nereye park ediyosunuz herkesin özel garajı mı var, yoksa bir garajla mı anlaştınız. mesela...
  6. melih8007

melihten motosiklet sevdalılarına merhaba

meraba arkadaşlar bu siteyi tasarlayanın ellerine sağlık ben aslınada bi kaç gün önce kaydoldum ama işten güçten fırsat olmadı yazmak . aynı dilden konuşan aynı hisleri paylaşan insanlarla olmak güzel gerçekten. be n istanbuldayım büyük bi aksilik olmazsa pazar sizinle fuara gelmek isterim...

Yeni mesajlar