---artık yeni yol arkadaşım CBF 250 :) ---

slm arkadaşlar ;
125 lik yol arkadaşım ybr den maalesef yollarımızı ayırdık. bugüne kadar bana gıkını çıkartmadan dostluk eden ybrme çok teşekkür ediyorum huzurunuzda. :salut: :salut:

ve bugün cbf le beraber ilk kez tanıştık yollara koyulduk. beraber yeni yerler görmek , yeni heyecanlar yaşamak için. ilk bakışta cbf dizayn olarak hoş bir motor, görünüm olarak beni tatmin etti , göze hitab ediyor yani. teknik konularda konuşabilmem için henüz erken zaten ,ama üzerine oturunca (ybr duymasın) farkı çok rahat anlayabiliyorsunuz. akselerasyon,kalkışlar,frenler,125 liğe göre geniş lastikler sürücüsüne ilk etapta gerçekten de güven aşılamakta. :cat: :cat:

artık bundan sonrasını beraber göreceğiz. izlenimlerimi bu sayfadan size aktarmaya çalışırım. :) :)

her zaman dediğim gibi Allah hepimize kazasız , zevkli sürüşler , yolculuklar nasib etsin.

Hayırlı olsun.
Aynı motordan benim de niyetim var ama emin olamadım. Motor hakkındaki görüşlerini bekliyoruz.

Moderatör (forrap)
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle...:cat:

uğurlu olsun..
güzel motordur cbf..biz de zamanında az araltırmadık..
güle güle kullan.(bu arada sıfırmı aldın,sıfır aldıysan hyosungu nedne tercih etmedin ki,o fiyata gt250 comet vardı.)

Süper Moderatör (BBRR)
11jvlao.jpg

hayırlı uğurlu olsun ...Kazasız belasız işallah :cat:

Burdan deneyimlerini aktarabilirsin

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=14624

hayırlı ugurlu olsun kardes allah olmayanlarada versın allah kazadan beladan korusun

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız güzel günlerde kullanman dileğiyle:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar