mehmetenis kullanıcısının son içeriği

1. mehmetenis

Grenajları Tamir Ettirmek-Sefaköy İrfan Usta

Değerli Arkadaşlar, 18.05.2015 Tarihinde ilk defa scooter sahibi oldum,2014 Model Yamaha X max 400 aldım. Bu motorla birlikte 4.Motorum oldu,En güçsüzü ve en rahatı :) Ama x max 400 her yeri plastik olduğu için,ve benden önceki sahibi sağolsun bizim komtrol eksikliğimizden dolayı alt...
  2. mehmetenis

4Rider Armor Full Korumalı Dana Derisi Mont

Değerli Arkadaşlar, Geçen kış aldığım 4Riders Marka Armor Full Korumalı Deri Montumu Satıyorum, Montu satma sebebim çok heveslenerek aldığım fakat bir türlü giyemeye alışamadığım içindir, Montun en ufak dahi kusuru yoktur, Yırtık yıpranma sökülme gibi deformasyonlar benim montum için...
  3. mehmetenis

MotoBot İncelemesi

Değerli Arkadaşlar, MotoBot'u Fuarda Hudson Derinin Stadında Gördüm 100TL'ye satılıyordu fakat Numarası olmadığı için almak nasip olmadı, Sonrasında bu ayakkabıları Güngör Motorun sattığını öğrendim ve hemen siparişi verdim, ürünün fiyatı 137,96TL kargo ücreti 6,78TL KDV Dahil Toplam 157TL mal...
  4. mehmetenis

Motosiklet Sürücüsüne Vuruyordum.

Merhaba arkadaşlar aslında bu konuyu açma sebebim en ufak bir dikkatsizliğin nelere mâl olacağını anlatmaktır. Bugün yani 16.12.2014 tarihinde misafirlik dönüşüne ailem ile birlikte Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçmek için Anadolu yakasında E-5 üzerinde bulunan optimum AVM yanındaki...
  5. mehmetenis

Artık Islanmıyorum,İçeri buyrun ....

Değerli Arkadaşlar, geçenlerde şöyle bir konu açmıştım,yaptığınız yorumlar için hepinize tekrardan teşekkür ediyorum.http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/139330-sagnak-yagmurda-pendik-avcilar-arasi-motor-surmek-30-11-2014-a.html O gün yağan aşırı yağmurda aşırı ıslanmıştım ve bir daha...
  6. mehmetenis

Sağnak Yağmurda Pendik-Avcılar Arası Motor Sürmek-30.11.2014

Değerli Arkadaşlar,Bugün yani 30 Kasm 2014 pazar saat 09.45 sularında aşırı yağmur altında ıslanacağımı bile bile pendikten avcılara gitmek için yola koyuldum. Aşırı bir yağmur ekipman olarak yağmurluk seçimimi yapamadığım için yağmura karşı hazırlıksızdım. ekipmanlar, İXS napoli mont Scyco deri...
  7. mehmetenis

Lastiğim patladı Kimsenin umrunda değildim...

Arkadaşlar,bugün akşam saatlerinde takibi 20.00-20.30 arası Sefaköy Yokuşunu çıkarken(Radio Sas Oteline 150-200 metre kala E-5 Üzerinde) arka lastiğim patladı, Çok şükür motorum kaskolu hemen kasko firması olan aviva yı aradım,30 Dk sonra çekici geldi. Ama dikkatimi çeken bir husus çok...
  8. mehmetenis

17 Çeşit Ehliyet Sınıfı Geliyor,Ömür Boyu Ehliyete Son...

Evet Değerli Arkadaşlar ,Dediklerimiz bir bir çıkıyor, Ve Hayaldi gerçek oldu, Saygılarımızla As Sürücü Kursu 02125092029 facebook.com/ASSURUCUKURSU
  9. mehmetenis

Ömür Boyu Ehliyete Son ,17 Çeşit Ehliyet Sınıfı Geliyor

Evet Değerli Arkadaşlar ,Dediklerimiz bir bir çıkıyor, Hayaldi gerçek oldu, Saygılarımızla As Sürücü Kursu 02125092029 facebook.com/ASSURUCUKURSU
  10. mehmetenis

Fransadan ne Getirmeli?

Değerli Arkadaşlar,Annem haftaya Allah'ın izniyle Fransa Turuna gidecek,dönüşte Fransadan neler aldırabilrim neler getirebilir mesela yabancı sitelerden bakıyorum açıkcası fransa pariste motor malzemeleri satan bir yer bulamadım fransızcam olmadığı için anlamakta zorlanıyorum translate ler de...
  11. mehmetenis

A2 Motosiklet Sınavı Nasıl Yapılır,Açıklayıcı Video

Değerli Arkadaşlar A2 Ehliyetinin Direksiyon Sınavının Nasıl Yapıldığına dair bugünkü direksiyon sınavında açıklayıcı bir video çektik. İyi Seyirler, Saygılarımızla As Sürücü Kursu Tel.....: (0212) 509 20 29 (0212) 590 33 16 (0212) 590 34 56 Facebook.....: facebook.com/ASSURUCUKURSU...
  12. mehmetenis

Arka Frenimin Bollaşmaya başladığını hissediyorum,

Değerli arkadaşalar,bu sorum için forumda arama yaptım ve iki başlık buldum bunların haricinde maalesef yeterli bilgi bulamadım. Ben sorunun çözümü için nokta atışı yapılmasını istiyorum sizlerden ricam konu hakkında yorumlarınızı eksik etmemeniz, Bunlar forumda bulduğum konular...
  13. mehmetenis

Yamaha Servisi Kardeşler Motosiklet(Motoliz) Teşekkürler

Değerli arkadaşlar bugün G.O paşa Rahmi kışlacd. bulunan yamaha Teknik servis ve şatış yapan Motoliz'e küçük bir servis işi yaptırdım.Kendilerinden samimiyetlerinden oldukça memnun kaldım.Özellikle Harun Bey'e hoş sohbeti ve içtenliği için ayrıca teşekkürlerimi sunarım.Servisteki arkadaşlar...
  14. mehmetenis

Gidonum Sanki Sağa Çekiyor???

Değerli Arkadaşlar,Bugünlerde motor kullanırken sağ koluma daha fazla yük bindiği kanatindeyim buda şunu gösteriyor gidonum sağa çekiyor olabilir,olabilir diyorum emin değilim. Bu piskolojik de olabilir, Bence benim motorumda gidonun sağa çekmesinin 4 sebebi olabilir, 1-Lastik 2-Gidon bilyeleri...
  15. mehmetenis

34 ZT 4704 plakalı gri renk transpoerter Açık kasa kamyonet Dikkat...

34 ZT 4704 Plakalı araç büyükçekmeceden güzelce yönüne doğru giderken sağ şeritten üstümüze kırmıştır. Olay şu şekilde gelişti: Eşimle motorsikletle sol şeritten ortalama 90-100 km hızla büyükçekmece-Güzelce istikametinde seyir halindeyken sağ şeritteki 34 ZT 4704 plakalı gri renk transporter...

Yeni mesajlar