Fransadan ne Getirmeli?

Değerli Arkadaşlar,Annem haftaya Allah'ın izniyle Fransa Turuna gidecek,dönüşte Fransadan neler aldırabilrim neler getirebilir mesela yabancı sitelerden bakıyorum açıkcası fransa pariste motor malzemeleri satan bir yer bulamadım fransızcam olmadığı için anlamakta zorlanıyorum translate ler de işe yaramıyor maalesef.
Ayrıca yurt dışı fiyatları Ülkemizden çok daha uygun mu mesela yurt dışında shoei neotech çene açılır kask fiyatı yurt dışı ile TR arasında 200-300 TL fark var,bunun için değer mi mesela bunları bilmek istiyorum.

Ayrıca sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum mesela fransada şu adreste şu satıcıda motor malzemeleri bulunabilir veya şu marka kask fransada ucuz burada pahalı onu almadan gelme gibi.

Birde benim kullandığım kask shark evoline s3 bu kaskın vizörü ve güneş vizörü bayağı çizildi ama shark internet sitesinde paris te satış yeri olmadığını gördüm,
Bu kaskın vizörleri veya yedek parçalarını alabilceğim bir yer önerebilirmisiniz,

Veya motorla ilgili parçalar olabilir(yamaha xj6S 2011 Model)

Sonuç itibariyle sizin değerli fikirlerinize ihityacım var,lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin.şimdiden teşekkür ederim.

Benim fransadan aldırmak istediklerim,

Kaliteli bir markanın çiftli intercomu
Kask
Mont

Veya
Sizin tavsiye edebileceğiniz şeyler

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Getirebileceklerini ebay dan alabilirsin. Bence iş çıkartma yok yere.

pek fikrim yok fakat oneri olarak fransanin motosiklet klupleri forunlarina bak mutlaka reklam veren vardir .

bknz ust reklamlar

Camembert peyniri yemeden bu dünyadan gidersen çok pişman olursun.
Mutlaka bi paket iste anneden.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Google da
Moto expert
Ve
Daffy Moto
Şeklinde arama yapıp adreslerine ulaşabilirsin.
Aradıklarını birinde olmazsa diğerinde mutlaka bulursun.

Geçtiğimiz ağustos ayında fransya gittim, pariste tek görebildiğim dainese mağazası oldu, yalnız hava şartları her ne kadar yağaşlı olsada motosiklet kullanımı ülkemize göre daha fazla, dikkatimi çeken nokta piaggio scooterları 3 tekerli olan modelleri oldukça fazla, aradığınız mont kask modellerini ucuza temin edebilirsiniz buna emin olun

ikna edebilirsen bunu getir :thumleft:

Laetitia Casta 11 mayıs 1978 Fransa doğumlu model ve aktris :rendeer:

kJJVLz.jpg

Turkiyedeki fiyatlar cogu avrupa ulkesinden uygun. Hem de pesin fiyatina taksit secenegi ilem alacaksan GoPro gibi teknolojik urunler al. Onlar uygun oluyor yurt disinda. Mont ceket cok arastirdim ama gene buradan aldim.

ovidie diye bir model var fransız felsefe dalında lisans eğitimi almış bir master

onunla tanışmanı dilerim arkadaşım. getiremesen de olur ama benim yolum fransaya düşerse tanışmak istiyorum

Lyon'a gidip Bouchon'da oturup Foie Gras siparişini vericeksin. Ah güzelim yıllar. Geçiyor arkasına bile bakmadan.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Sabah sabah canım simit çekti.
Madem sizinkiler buralara geliyor,
şöyle en çıtırından 5-10 simit getirseler!
Motorla takas ederiz :(

şampanya hem ucuz hem en güzelleri fransada.

bence annenizi motor malzemeleri satan dükkan arama zahmetinden kurtarın, kalacağı yerler belli ise online satın alıp onun kalacağı yere göndertebilirsiniz.
genelde ülke içinde 1 gün sonra teslim ederler.

pariste bir fuara giden kuzenime 4 kawasaki dükkanının adresi yolladım, u kilit ve stand için bobin ısmarlamıştım.
ikisini de bulamadığı gibi herif hala küfrediyor dükkanlar merkeze çok uzaktaydı diye.

motosiklet ürünlerinde oradan buraya taşımaya değer bir fiyat farkı göremedim. Çok farklı bir üründe denk gelmedi açıkcası demekki türkiyedeki dükkanlar avrupa ile güncel :)
Bende iki hafta sonra fuar için gideceğim konu tam üzerine denk geldi ama almaya değer birşey ben bulamadım.

Yine camembert ve iki şişe şarap alıp döneceğiz.
Bol sayıda da eifel kulesi komşulara :cyclopsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar