Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
herkese iyi gunler cross tipi motosiklet almayi dusunuyorum
1 motoran xv 250
2motoran xf 250
3 lifan x plore 200
arasinda kaldim
kullanicilarin ariza ve yedek parca konusunda yorumlarini bekliyorum
mondial x treme max motorumda elektrik sorunu var
motor viteste olunca butun elektrikler kes.iliyor.
sinyal yok korna yok mars bile basmiyor.
ancak vites bosta ve debriyaja basarsaniz her sey normal sinyaĺler calisiyor korna calisiyor.
tamirciye gittim anlamadi soker bakariz deyince birakmak...
Herkese iyi günler.
7ay önce sıfır km bir motosiklet aldım.Ancak o zamanki maddi sıkıntıdan dolayı tescil ve plaka işlemlerini yapamadım. Şu anda durumu düzelttiğim için motorun plaka ve tescilini yaptıracağım ancak bu işler hakkında hiçbir fikrim yok.
Bu işlemler nasıl yapılır?
Ne kadar ceza...
herkese iyi günler..
2 yıllık scooter kullanımından sonra vitesli motora geçmek istiyorum
Asya elegant 150 çok hoşuma gitti ve bütçemede uygun bu motor hakkında görüşleriniz nedir?
Ayrıca benim boy 183 kilo 95 biraz kalıplıyım bu motorun ustunde çokmu büyük kalırım?
Cevaplarınız için şimdiden...
herkese iyi gunler
sizlere bizim motorun sorunlari hakkinda birkac sey soracagim
1- motorun karburatorunu mikuni marka karburatorle degistikten sonra motor sogukken stop
etmeye basladi rolantiyi sonuna kadar sikmama ragmen stop etmesini kesemedim
2-motora subap ayari yapayim dedim ust kapagi...
herkese iyi günler
iki hafta önce sıfır mh drift aldım 300 km yaptım
motorumdan memnunum ancak son ik gündür motor 5000 devir civarında teklemeye başladı
herhangi bir viteste 3000 deviri geçince motorda anlık teklemeler başladı
konu hakkında bilgisi olanlardan yardım istiyorum
yardımlarınız...
herkese iyi günler.
internetten kredi kartıyla 0 tvs apache alacağım ancak çoğu sitede güvenli alışveriş sistemi yok
örnek olarak daytona.com gibi kart numarasını sadece siteye girebileceğim bir yer arıyorum
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Herkese iyi günler....
alarm konusu forumda daha oncede acıldı ancak butun konuları ıncelememe ragmen kablo bağlantılarını yapamadım.
kablolardan pembe gri ve kahverengi olanların nereye takılacagını anlamadım
ayrrıca uzaktan calıştırmak için kullanılan mavi kabloyu bağladım.ancak motor marş...