Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Honda Shadow Motoruma geçen Nisan arkadaşlarımla 8 cm raiser ve 32 cm yükseklikte paralel kol Ape Hanger taktık. Toplam 40 cm civarı bir uzunluk elde ettim. Birimiz elektrik kablolarına, birimiz gaz teline, birimiz de debriyaj ve hidrolik hortuma giriştik. Orijinal tel kablolarının uçlarından...
Kusura bakmayın bugün oldukça sinirlendiren bir olay yaşadım, tepkimi de mazur görün.
Cruiser makine sahibiyim ve elimden geldiğince öncelikle kendi can güvenliğimi düşünerek trafikte hedefime ulaşmaya çalışan bir motor sürücüsüyüm. Bütün motorcular kardeştir derler o yüzden kardeşim diye...
Merhabalar;
Öncelikle paylaşım amacım herkesin başına gelebilecek bir olayın çözümündeki izlenen yollar ve fikir alışverişidir.
13.07.2018 tarihinde evime bir idari ceza tebligatı geldi. Açtığımda daha önce hiç gitmediğim bir ilçe olan Datça'da Fuda Otel önünde motorsikletimin plakasına 47/1-C...
Merhabalar;
Öncelikle herkese selamlar ve tekerinize taş değmesin diyerek başlamak istiyorum.
Honda Shadow VT750c 2007 sahibiyim. Motorum dün 25-30 km civarı kullandıktan sonra yolda teklemeye başladı. Önce benzindir diyerek rezervuara geçtim ancak durdu ve marşa bastığımda marş motoru...
Arkadaşlar 8 aydır RR Daytona 250 kullanmaktaydım. 5000 km civarı yaptım. Motorun belli kronik sorunlarıyla debelendim, fan sorunu beni çok uğraştırmıştı en sonunda Regale Hyosung GV250 fanı taktım, ardından sibop kamınun burçları ile debelendim. Atölyemde burçlar işlettirdim, denemeler yaptım...