Ape için Tel çekecek usta veya hazır tel

Honda Shadow Motoruma geçen Nisan arkadaşlarımla 8 cm raiser ve 32 cm yükseklikte paralel kol Ape Hanger taktık. Toplam 40 cm civarı bir uzunluk elde ettim. Birimiz elektrik kablolarına, birimiz gaz teline, birimiz de debriyaj ve hidrolik hortuma giriştik. Orijinal tel kablolarının uçlarından kesip poliüretan pnomatik hortum ısıtıp ekledik. Ekler gözükmesin diye de üzerine galvaniz duş hortumları koyduk. Ancak ben yaptığımız işçiliği pek beğenemedim. Biraz amatörce oldu. İzmir veya Aydın civarında debriyaj ve gaz tellerini nizami bir şekilde yeni ve temiz tel - tel kablosu montajlayacak, ayrıca ekonomik fiyat verecek bir usta arıyoruz. Hidrolik hortum ve elektrik kısmına karışmayacak. Bunları zaten biz hazırladık.

Geçen gün Aydın'da yüzyüze baktığımız bir usta Tel masrafı hariç 300 lira para istedi. Yarım günde halledilebilecek bir iş için ben fiyatı çok yüksek buldum.

Yada benim ape yüksekliğim raiser ile birlikte toplam 40 cm. 2 Gaz teli ve bir debriyaj toplam 3 kablo ve telleri bana mevcut ape'ime göre kesip hazır gönderecek birini arıyorum. Yani yurtdışı sitelerde gördüğüm hazır kit mantığı. Adama ape boyunu söylüyorsun, sana tüm kablo, hidrolik horum ve kablo ara bağlantılarını Kit olarak gönderiyor. Teller hazır gönderilirse, Montajlamasını kendim hallederim.

Teşekkürler.. saygılar

Eklemedir koca konak stili tehlikeli olabilir, ben aynı işlem için daha uzun kaliteli kablolar sipariş etmiştim. Neticede o teller kablolar hayati fonksiyonlara sahip, anlık bir hatada can yakabilir. Kablo olarak hel markasını öneririm, standart uzunlyğun 30 cm daha uzunu işinizi görür bulunabilirse. Bulunamazsa da güvenilir birine yaptırmakta fayda var fakat özellikle banjolu fren hortumunu uygun fiyata düzgün şekilde yaptırabileceğini pek sanmıyorum. Onu hazır alman gerekir. Diğerleri görece daha kolay.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar