mecom33 kullanıcısının son içeriği

1. M

Hocalar bu küçük kanallar normalde böylemi yoksa kopmuş mu?

Gözüme çarptı bunlar ne işe yarıyor normal mi yoksa kopmuş mu? MODEL HONDA CBR 125 2013
  2. M

İlk ve yeni motorum honda cbr125

Öncelikle selamın aleyküm. Arkadaşlar kafanızı çok şişirdim ama sonunda motor almak bizede nasip oldu :D Sizinlede paylaşıyım dedim . Motoru seydişehirden konyaya getirdim fakat çok tuaf şeyler yaşadım yolda vites degiştirirken olsun rampa çıkarken(çıkamazken) olsun :D Şu devirde degiştir...
  3. M

Honda CBR 125 R satın alımı

Öncelikler selamın aleyküm yine ben arkadaşlar :D ( alamadık bir motor ) Geçenki alacagım motoru sizede danışarak alayım dedim iyikide danışmışım motorun sinyalini fark edip beni bilgilendirdiniz. (almadım) şimdi seydişehirde buldum 1 tane fiyat olarak 7 bin tlye anlaştık sizde bi bakın istedim...
  4. M

Bugün almaya gideceğim sizce?

KARDEŞLER MERABA. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sifira-yakin-temiz-bakimli-garantili-muayer-205112787/detay KONYADAN AKSARAYA ALMAYA GİDECEGİM. MOTORU BİYERE GÖSTEREYİMMİ KMSİ AZ ZATEN ? 7 BİN TLYE ANLAŞTIK BANA ÇOK UYGUN GELDİ ÇÜNKİ BU KMDE BU MODEL 7500 DEN AŞŞA YOK...
  5. M

HONDA CBR 250 Mİ CBR 125 Mİ ?

ARKADAŞLAR MERHBA. 2014 MODEL 1.500 KM DE BİR 250 LİK BULDUM BİRDE 2013 MODEL 3000 KM DE 125 LİK. 250 LİK FİYATI 12 BİN 125 LİK FİYATI 7.200 HANGİSİN ALMAMI TAVSİYE EDERSİNİZ ?
  6. M

KASK ÖNERİSİ

Öncelikle selamın aleyküm forum ahali. Günlerdir konu açtım kapadım açtım kapadım baktım 2. el almakla olacak iş değil , bende CBR 250 0 almaya karar verdim (galiba) Kırmızı veya çift renk düşünüyorum o anki ruh halime bağlı biraz da :D Motora renge bana yakışacak uygun ekonomik bir kask...
  7. M

dealim roadwin 250 sizce?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-daelim-sikintisiz-250-ss-motor-202679887/detay/ motor bu arkadaşlar alınacak bir motormudur kullanan varmıdır ne kadar fiyata alınır . bilgilerinize ihtiyacım var:cherry:
  8. M

bu motora ne kadar fiyat vermem gerekiyor ?

Selamın Aleyküm. Aranıza yeni katıldım sizede bir danışayım dedim.Uzun zamandır forum da bilgi edinmeye calısıyorum üye olmak bugüne nasipmiş. Motora yeni başlıcam diyebilirim. Aklımda r25 vardı fakat fiyatı artırdıgı için tepki göstermek amaçlı almaktan vazgeçtim. bu yazı 125 lik ile geçireyim...

Yeni mesajlar