Bugün almaya gideceğim sizce?

KARDEŞLER MERABA.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sifira-yakin-temiz-bakimli-garantili-muayer-205112787/detay
KONYADAN AKSARAYA ALMAYA GİDECEGİM. MOTORU BİYERE GÖSTEREYİMMİ KMSİ AZ ZATEN ? 7 BİN TLYE ANLAŞTIK BANA ÇOK UYGUN GELDİ ÇÜNKİ BU KMDE BU MODEL 7500 DEN AŞŞA YOK
MOTORUN SURASINA BAK SUNU SÖYLE YAP GİBİ FİKİRLERİNİZİ ALABİLİRSEM DAHA FAYDALI OLUR.

motor kapalı haldeyken motor bloğuna bi elini sür. Akan bi sıvı fln varmı bak. Mümkünse motoru soğukken gör. Çalışmış haldeyken değil. Hani pat diye git yanına senin yanında ilk defa çalıştırsın. Düzgün marş alıyormu diye kontrol et.

Son düzenleme:
2013 cbr 125 bendede vardı geçen sene 7200 sattım.Şu anki zamlar vs doğrultusunda eğer dediği gibi çiziksiz ve kilometre orj ise git al bence.2500 km motosiklette bakabileceğin bir yer yok .Ne balatası gidik olur, ne contası sonuçda 2500 km kronik birşey yok ise alınabilir bu motosiklet.Umarım dediği gibi temizdir .Böylede uyguna verince insan şüpheleniyor işte.

bu motorun sol ön sinyalini görebilen varmı ben baktım baktım göremedim bence sol taraftaki grenajlara kuyruğa vs.bak yatmışda olabilir,olmayabilirde ama ben sinyali defalarca bakıp bakıp göremedim :)

bu motorun sol ön sinyalini görebilen varmı ben baktım baktım göremedim bence sol taraftaki grenajlara kuyruğa vs.bak yatmışda olabilir,olmayabilirde ama ben sinyali defalarca bakıp bakıp göremedim :)

hocam bravo vallahi bende göremedim kırık gibi gözüküyor.

2. ve 5. resimlerde lastiklerinin bayağı bir yıpranmış olduğu görünüyor. 2600 km de lastiklerin öyle olmaması lazım. Ayrıca evet, sol ön sinyal yok.

Adamı aradım görüştüm kapıya sürttü düştü dedi fakat şüphe işte düştümü düşüyor :D

Adamı aradım görüştüm kapıya sürttü düştü dedi fakat şüphe işte düştümü düşüyor :D

madem kapıya sürtüp düşmüş, ozaman ne diye "... EN UFAK Bİ HATA YOKTUR .." diye yazıyor ilana?!?!! Küçük ayrıntı ancak benim için rahatsız edici mesela. Direkt söylese sıkıntı olmayacak neredeyse. Belki gerçekten de çok çok çok temizdir ama senin de dediğin gibi "...şüphe işte düştümü düşüyor". Öyle olunca gözden de düşüyor bir miktar ister istemez...

plaka no kapalı servis raporuna bakmak lazım değişen vs varmı acaba ? öyle kapıya sürtmeyle düşecek sinyal değil bu sinyaller ki öyle olsa bile ordan kopana kadar grenaja hasar açar diye düşünüyorum :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar