md054 kullanıcısının son içeriği

1. M

HIZ GÖSTERGESİNİN KMH (KİLOMETRE) MPH (MİL)' GEÇMESİ.

DOSTLAR aylar önce motorum (falcon crown 150) yağmur altında kaldı. sonra kontağı bir çevirdim 17.000 kmden 10.000 düşmüş hız göstergesi elektronik öncede 120 gördüğüm tabloda şimdi 70. dedim bozuldu bu lanet olsun. Aylardır içimde yaradır çözdüm arıyordum dün akşam şans eseri bir arkadaşım...
  2. M

EGZOZ BOYAMA TAVSİYESİ.

Herkese hayırlı günler. şimdi motorum için ufak tefek değişiklikler düşünüyorum kendi çapımızda bir custum diyebiliriz :) egzoz için tavsiye edebileceğiniz bir boya markası link vb varmıdır? siyah mat boyama işlemini de araştırdığım kadarıyla 1 egzozu sök 2 çamur kir pas yıka kurula 3...
  3. M

KENAN SOFUOĞLU'NUN ARABASININ PLAKASI (MA-MZ)

Bir haber sitesinde gördüm kenan abimizin arabasının (araba demek biraz garip oluyor) plakası 54 MK 001. Sonra baktım MA-MZ plakalar gümürk vergisi ötv vb bütün vergilerden muaf. Alla alla kimlere özel la bu dedim içimden kategorilerden hangisine dahil olduğunu anlayamadım. yanlış anlamayın...
  4. M

ARKA MAŞADA Kİ BOŞLUK

havalar ısınınca motora komple bi bakım yaptırayım dedim. motorcunun yolunu tuttuk. yağını değiştirdi far- elektrik tesisatındaki ufak sorunları halletti. ama birde arka maşan da boşluk oluşmuş tekerin ufak bir yalpalama yapıyor dedi. sebebini sordum sonradan mı olan bir şey diye merak ettim...
  5. M

TEKER BİR ANDA İNİYOR.

herkese hayırlı haftalar. ufak bir sorunuma çözüm arıyorum. motorumun tekerleri dubleks. 2 hafta önce tekerin içindeki hava bir anda indi bende patladı sandım arabaya yükledik götürdük ustaya. hava bastı tekeri suyun içine bastık hava kaçırmıyor. sibobunada baktık ordan da kaçırmıyor. havası...
  6. M

KALİTELİ KASK VS KALİTESİZ KASK (GECE GÖRÜŞ PROBLEMİ)

Abilerim ablalarım çok değerli kardeşlerim ufak bir sorum olacak. iki adet kaska sahibim bir tanesi baya 50 tllik çin malı dandik diğeri ise çok değerli bir abimin hediyesi güzel bir kask ( eski ama olsun). hediye olan kask s beden bana biraz küçük geliyo o yüzden şehir içi kullanmayı tercih...
  7. M

sahibinden'deki çılgın samimi ilan

günlük sahibinden deki merakımı giderirken ve bakıp hayal kurarken buna denk geldim açıklama kısmı beni baya bi güldürdü ilans ahibi burdaysa kendisini kutluyorum :) https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-falcon-sigara-icilmemis-481388002/detay açıklama :Aracım 2015 model olup 2016...
  8. M

2. vitesle kalkis yapmak

herkese hayirli bayramlar motorumdan son zamanlarda farkli bir ses gelmeye basladi. ses tam olarak motor frenini devreye sokunca tikit tikirr ediyor rahatsiz edici bir sekilde. yani 50 60 la giderken 3. vites ornegin debriyaji saldigimda dogal olarak motor freni devreye giriyo ve ses ortaya...
  9. M

Motorcu hastalıkları

Herseke selamlar degerli mt kardes abi abla amcalari. Gecenlerde sakarya duzce arasi giderken yolda bombos sabit 90 a baglamis giderken aklima geldi. Hafta bir gidip geliyorum 80 km gibi bir yol. Bazen baya usudugumuz islandigimiz oldu tabi :) Neyse iki defa ust uste hem islanip hem usuyunce...
  10. M

Kadırga 250 gy hakkinda

Herkese iyi forumlar Kadirga 250gy almayi dusunuyordum hatta bir tane buldum birkac gun sonra (askerligim bitiyor) bakmaya gidecektim. Ama internette arastirirken bir blogta yedek parcasinin hic olmadigi fabrikasinin kapandigi diger parcalatin uymadigi ve alinmamasi gerektigini okudum. Motoru...
  11. M

Malatya

Oncelikle butun motorcu kardeslerime selamlar. Konu disi bir kac sorum olacak guvendigim icin degerli forum uyelerine bu konuyu acmak istedim biraz kisisel gelebilir o yuzden kusura bakmayin. Malatyaya askerligim cikti bir gun onceden gelip o gun nalatyayi gezip taniyip aksam kalip sonraki gun...
  12. M

Debriyaj balatasi hakkinda

Bir iki gun once motorumum debriyaj balatasini degistirttim bugün tam debriyaj balatasi yada piston kismindan gicir gicir gicir ses gelmeye basladi sanki birbirine sürten iki demir parçası gibi. Kafama takildi biraz yeni degisen debriyaj balatasi bu şekilde bir ses cikartirmi belli bir süre...
  13. M

Tamirci fazlami para istiyor acaba ?

Motorum kanuninseyhan 250 ufak bibkaza ardindan bakim dahil 375 tl dedi bana hem nornal hem cok geldi emin opamadim birdebsize danismak istedim 4 sinyal 2 ayna Vites takozu ve teli Debriyaj balatasi ve teli Yag degisimi Sol kolcakraki sinyal uzun kisa dugmelerib oldugu zipcik Elektrik...
  14. M

Sigorta + motor freni + kör nokta aynası

Bikac günden beri kafami kurcalayan 3 soru oncelikle Sigortada fiyatin fazla cikmasindaki etken 34 plaka diyende var artik o plakaya gore degil ikametbettigin yere gore cikiyor diyende tam net kesin bilgi sahibi biri aydinlatabilirmi ? Ikinci olarak motor frenini cok kullanmak bi zarar...
  15. M

Sj4000 aksiyon kamerasi

Yarin çinden bi arkadasim gelecek gopro ya 1500 tl veremedigimizden nopro diye adlandirilan cin yapimi sj4000 aksiyon kamerasini ona siparis verdim yarin elime gecicek. Videolari biraz montajlayip sizinle paylasmayi dusunuyorum ama bu ürünü kullanan arkadaslar varmi itimidir kotumudur...

Yeni mesajlar