mcosh kullanıcısının son içeriği

1. mcosh

kanuni cheetah 125

slm motorcu kardeslerım.benım sormak ıstedıgım su: cheetah larda devır gostergesı ve port bagaj oldugunu sıtede gormustum ama bayıde motoru ınceledım devır gostergesı yok.yenı uretımler mı bu sekılde ve nedenı motoru ucuzlatmakmı yoksa cok mu arıza yapıodu ?kullanıcılar bılgılendırırse cok...
  2. mcosh

kanuni cheetah vs zongshen kros hangısı daha saglamdır ?

slm arkadaslar kros almayı dusunuyorum ve kanunının fıyatları 2 mılyar a dusmus bu yuzden 800 mılyon farkla zongshen e deger mı sorusuna cevap arıyorum.kanunının 12 beygır gucu yeterlı asıl merak ettıgım krıter saglamlık zongshen kullanıcılarından memnun olanlar da var ama zorlamaya gore deısıyo...
  3. mcosh

slm 110 ft kaza

slm motor kaza gecırdı on catal ve şasi yamulmuş.Sebebiyet veren gerizekalı arkadaş 100 de 100 suclu polıs raporuna gore (kırmızı da gecmıs).Kaskoya havale etti adamlar düzeltip verin diolar(kasko).Experle anlasmıslar fakat bu motor ne derece duzen tutar seyır halınde ıkıye yarılırmı yada ne...
  4. mcosh

ktm sx 125

slm sizce 94 modeli ne kadar eder ikinci elde ve ne gibi sorunlar cıkarma ıhtımalı var nasıl bı motordur.tskkurler
  5. mcosh

mondial 110 ft gaz sorunu

motor 2 ve 3 viteste gaz yememeye basladı gitmiyor 170 km toplam yaptık sımdıye kadar en fazlada 80 yapıldı. acaba motor acılmadımı ? sımdıye kadar zorlamadıkta hıc. bılgısı olan arkadaslar ı beklıyorum