kanuni cheetah vs zongshen kros hangısı daha saglamdır ?

slm arkadaslar kros almayı dusunuyorum ve kanunının fıyatları 2 mılyar a dusmus bu yuzden 800 mılyon farkla zongshen e deger mı sorusuna cevap arıyorum.kanunının 12 beygır gucu yeterlı asıl merak ettıgım krıter saglamlık
zongshen kullanıcılarından memnun olanlar da var ama zorlamaya gore deısıyo
genel olarak benım gorusum arazı sartlarında dagılır yonunde, catı kıranlar var frenlerde sorun yasanılan sıkıntılardan. benım duydugum motorunda sorun yasayan yok ve zongshenın ıkıncı el satıs yogunluguda daha fazla buda memnunıyet derecesının dusuk oldugu anlamında bence ama kanunı nın arazı kullanımında
dayanıklılıgı konusunda pek bılgım yok bu konuda bılgısı ve gorusu olan arkadaslar yardımcı olurlarsa cok memnun olurum.kullanıcılar varsa genel merak ettıklerım oncelıkle saglamlık artı kanunının yakıt sarfıyatı arazı kullanımı performansı vb olumlu olumsuz ozellıklerı.motorcu kardeslerıme kazasız mutlu gunler dılerım

Bence kanuniyi al ama adam sana beklemiş motoru satacak .
belki 2005 in martında nisanında üretilmiş motoru satacak !
Lastikler bayatlamıştır güneş altında beklemekten !
bu yüzden lastikleri ve aküyü bayiden değiştirmesini iste
alacaksan öyle al !

uyarının ıcın tesekkurler kardes burada pek gunes olmaz genelde hava kapalı yınede yazdım bı koseye sagol

Ben Zonhshen Eskişehirde Hem Bayisi Hem Servisiyim,kanunininde Servisiyim Ama Bence Zongsheni Al çünkü Bi üst Sinif Motor Bence Rodaji Tamamlanana Kadar Ikiside Ufak Tefek Sorunlar Cikartiyo Ama Can Sikici Deil!!kanuninin Motoru 1980 Yamahaya Benziyo!!!zongshen 1990 Yamahaya Benziyo.ve Zongshen Daha Güçlü Ikisinede Bindim Kasalari Zaten Biraz Agir Zongshani Tercih Et Derim.tabi Son Söz Senin Patron ::pulp::

zonsen diger cin motorlarına gore daha kaliteli duruyor bencede zongsen

zongshen derım.zaten arkadaslarımın coguda bılır asya motor aslen zongshen marka ;)

zongshen derim kullanan arkadaşım memnun zealsun 2. tercih kanuniyi bilmiyorum kardeş

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
ben de sana kanuni derim çünkü parçası her yerde var, bu arada yeşilyurt motor haftasonu maltepe carrefourda tanıtım yapmış ne cheetah dahil bazı modeller 12 ay %0 faizle veriyo, anlayacağın kampanya var, 205 ytl x 12 ay, sen sadece 200 ytl plaka ruhsat parası verecen

Vallah Zongshen derim ben,125 cc pek tatmin edici degildi ama 200cc bence cok iyiydi ve kanuni - zongshen kiyaslamasini daha oncede ustalarla birlikte yaptik.zongshen daha iyi bulundu...

zonghsen araştıracak olursanız çindeki en büyük üretici iso 9001-9002 standartlarına uygun üretim yapıyor
birde kanunini hakkında son dönemdeki şikayetleri forumlarda inceleyin firmanın büyük olması kullanıcıya sahip çıktığı manasına gelmiyor aslında en güzel cevabı ozi2002 vermiş

bu konu 24 02 2006 açılmış arkadaş sorusunu sormuş gitmiş...:farao: cevap yazıyosunuz,

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:):):):d:p

Yanliz bu cevaplar sadece konuyu acan arkadas icin yazilmiyo.Sahsen ben bilgileniyorum cogu konuda...

ozi2002' Alıntı:
Ben Zonhshen Eskişehirde Hem Bayisi Hem Servisiyim,kanunininde Servisiyim Ama Bence Zongsheni Al çünkü Bi üst Sinif Motor Bence Rodaji Tamamlanana Kadar Ikiside Ufak Tefek Sorunlar Cikartiyo Ama Can Sikici Deil!!kanuninin Motoru 1980 Yamahaya Benziyo!!!zongshen 1990 Yamahaya Benziyo.ve Zongshen Daha Güçlü Ikisinede Bindim Kasalari Zaten Biraz Agir Zongshani Tercih Et Derim.tabi Son Söz Senin Patron ::pulp::
kanuni 80li yıllardanda değil 70 li yılların kroslarına benziyor.arka çamurluğu kalkık olmasa nostalji-kross gibi bir isim verip satabilirlerdi.bence bu motor bir utanç kaynağıdır.:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar