slm 110 ft kaza

slm motor kaza gecırdı on catal ve şasi yamulmuş.Sebebiyet veren gerizekalı arkadaş 100 de 100 suclu polıs raporuna gore (kırmızı da gecmıs).Kaskoya havale etti adamlar düzeltip verin diolar(kasko).Experle anlasmıslar fakat bu motor ne derece duzen tutar seyır halınde ıkıye yarılırmı yada ne gıbı sıkıntı olur fıkrı olan arkadaslar yazarsa memnun olurum. parca deısmıyolar on catal ve sası ıcın .motorun deıstırılmesı halınde ıkıncı el ne oldugu belırsız bı motor verıyolarmıs.Fakat tum gereklı değısıklıgın yapılmasından sonra masrafı kazaya sebebıyet veren sahsın odemesı gerekmezmı ?kasko nun ne kadar odıyecegının onun sorunu olması gerekmıyormu ? bılgısı tecrubesı olan arkadaslar paylasırlarsa cok sevınırım tum motor camıasına kazasız surusler dılerım.

arkadaşım bende de 110ft var. şasi eğildiyse o motor eski haline dönmez. bence adamla anlaş üste sen de biraz para ver tam yaptır motorunu. yoksa herşey gelebilir başına. geçmiş olsun

ylmzz sana katılıyorum.parayı hıc takma kafana.kasko veya gerizekalıı odesın.sen en sıkı tamırı yaptır.hatta parca degıstırsınler ,yapmıs gıbı gostersın kaskoya fazla fıyat versın .bende de var110tf kaza yapmıs halını dusunemıyorum.gecmıs olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2move +1000

Ewt 8/8 suçlu ise kasko herşeyi ödemek zorunda bildiğim kadarıyla...Sen iyice bi araştır bu durumu internetten veya kasko şirketinin genel müdürlüğünden

konuyu moto sohbete taşıyorum geçmiş olsun .......

gecmıs olsun abı bencede o motordan hayır gelmez guzelce yaptırmadan bınme motora:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
o serefsızin telifonunu ara yaptir ulen de moturumu

8/8 yada %100 suşluysa karşı taraf. Tüm masrafı karşılamak zorunda. Hatta bildiğim kadarıyla kasko diğer sürücüden tümünü tahsil ediyor. Vermezse icraya veriyorlar. Mutlaka takibini yapın. Motorunuzun tüm parçaları değişsin.

motor ile ilgili görüşüm. Çatı eğildiyse o motor düzen tutmaz. Önü arkası ayrı gider. Yerinde olsam komple yeni motor aldırırdım. Bunu bilirkişi raporuyla ispatlayın ayrıca. Size Kullanılmış motor veremez.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Suçlu olan karşı tarafla muhattap olmana gerek yok, servise götür motoru (ki götürmüşsün) exper geldiğinde sende orda ol. Düzelmeyi kabul etme, yeni parça takılmasını iste bunda ısrar et çünkü vermek zorunda sigorta. Hasarlı olan tüm parçaların yenisini taktır, ama yeni motor vermezler haberin olsun.

VAlla Ben OLsam kaskO Yapmasa BiLe adama YaptirriM Bana Zarar GElSin MotoruMa gelMesiN Benİm tek varLigim Oo KirriM Azini Burnunu AdamıN =))

slm arkadaslar sagolun bılgılendırdıgınız ıcın .kazayı kardesım yapmıs ben memlekette deıldım olsam orda zaten ıslardım adamı bı ama telefon bıle vermemıs adam gtu atmıs peder de sası deısınce trafıge kaydettırmek ıcın 500 tl lazım dıo yoksa deısırız sasıyı demısler on catalı deısmemısler egıp bukup takarız demısler.anlıcanız ıı p ne servıs haber vermemıs bızımkılere exper geldıgınde adam kendı kafasına gore eg buk demıs sası kaydettırme parasıda olunca bızımkıler ılgılenmemıs.exper karsısında tamam dıyım deısın dıye ama yasal yaptırımı yoksa ne anlam ıfade eder bılmıyorum. butun motorcu kardeslerıme kazasız hayırlı gunler dılerım

Süper Moderatör (BBRR)
şöle bir şey yapabilirsin motoru gören ve değişime gerek duymayan experin karrını bir noter görevlisini oraya götürerek zabıt altına aldırabilirsin böyle bir uygulama experi konu hakkında tekrar düşünmeye sevkedecektir..

YoL__CaNaVaRi' Alıntı:
VAlla Ben OLsam kaskO Yapmasa BiLe adama YaptirriM Bana Zarar GElSin MotoruMa gelMesiN Benİm tek varLigim Oo KirriM Azini Burnunu AdamıN =))

Abi bu nasıl bir zihniyet bana zarar gelsin motoruma gelmesin.
Motorumu çöpe atarım ama kendi canımı asla !

şase düzelmez yenisi takılır düzelen şaseden hayır bekleme kesinlikle ben kaza yaptım ve düzelttiler 1 ay sonra hemen sattım motor yan yan gidiyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
geçmişş olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar