mavrelo kullanıcısının son içeriği

1. mavrelo

MOTOR ISININCA MARŞ ZOR DÖNÜYOR ! LÜTFEN YARDIM

Herkese merhabalar bu konu hakkında bayağı bir araştırma yaptım fakat kesin sonuca rastlamadım. Motorum soğukken marş canavar gibi çalışmasındada bir problem yok fakat ısındığı zaman yani 85C+ ulaştığı zaman akü bitiyor sanki. Belli bir zaman bekliyorum soğuyor düzeliyor. Burada kafamda 2 soru...
  2. mavrelo

4 silindir titreme sorunu

Herkese merhabalar. Honda CB600F hornet motora sahibim. Motorumda 5 bin devirden sonra peglerde inanılmaz derecede titreme mevcut. Bujileri filtreleri yağını 1k kilometre oldu değişeli. Sorun neden olabilir başına gelen var ise yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler
  3. mavrelo

Motoru komple karbon kaplamak ??

Öncelikle herkese merhabalar. Aklıma takılan bir soru var araştırmama rağmen bir sonuca varamadım . Bilen arkadaşların yardımcı olmalarını rica ediyorum. Motorumu komple karbon kaplamayı düşünüyorum. Ruhsata işletebiliyor muyum ? Muayeneden geçirmek için işletmem şart ama işliyorlar mı ...
  4. mavrelo

İstanbulda usta tavsiyesi

merhaba arkadaşlar gt250r sahibiyim motorumla ilgili değişmesi gereken mekanik parçalardan anlayacak bildiğiniz güvenilir usta var mı? Şayet hasanpaşadaki servisine götürüp 3 ay bekletipte karşılığını alamadan illallah ettirdiler beni. Şimdiden teşekkür ediyorum
  5. mavrelo

Vites kolundan yağ kaçırıyor

öncelikle merhabalar sahip olduğum gt250r vites kolunun oradan yağ kaçırıyor conta keçe takımı diye aratmama rağmen bulamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
  6. mavrelo

Devir saati tablosu

öncelikle herkeşe selamlar abilerim ablalarım kardeşlerim benim bir hayalim var ve yavaş yavaşta olsa tamamlamaya çalışıyorum Allah ın izniyle . Çok aramama rağmen bulamadım . Bu devir saatindeki tabloyu kırdım ve istediğim gibi yaptırma şansım nedir ? Nerde yaptırabilirim ? Yardımlarınızı...
  7. mavrelo

ehliyet hakkında yardım

Merhabalar bir sorum olacak. A2 için randevu alacağım kadıköy dolu ümraniye boş oradan alsam alabilir miyim ?
  8. mavrelo

GT250R GÖSTERGE MODİFİYE

Herkese iyi akşamlar. Bu konuda göstergenin nasıl söküleceğini nasıl modifiye edileceğini resimlerle detaylı bir şekide anlatmaya çalışacağım. Bu olaya başlamadan önce lütfen dikkatli olunuz çünkü elinizin altındaki elektronik devre 900 TL :D. En kısa sürede resimleri upload edeceğim.
  9. mavrelo

doğum günü hediyesi :D

Öncelikle herkese merhabalar abilerim ablalarım kardeşlerim. Yarışmaya İstanbul dan katılıyorum yaşım 22 adım Aykut HIZ. 2 gün önce bayağı bir tereddütte kalarak kendime doğum günü hediyesi aldım . GT250R. Bu motor hakkında o kadar çok söylenti var ki akıl almaz :) bizde bir karar aldık...
  10. mavrelo

GT250R grenaj yardım :(

Öncelikle dün itibari ile 2008 model gt250r ıma kavuştuğum için mutluyum :) kendime doğum günü hediyesi aldım denebilir. Arkadaşlar sizden isteğim bu oyuncağıma sağ yan grenal ve sağ kafa grenaj kelepir fiyata satan olursa fiyat konusunda anlaşsbilirsek alacağım. Tekrardan teşekkür eder iyi...

Yeni mesajlar