doğum günü hediyesi :D

Öncelikle herkese merhabalar abilerim ablalarım kardeşlerim. Yarışmaya İstanbul dan katılıyorum yaşım 22 adım Aykut HIZ. 2 gün önce bayağı bir tereddütte kalarak kendime doğum günü hediyesi aldım . GT250R. Bu motor hakkında o kadar çok söylenti var ki akıl almaz :) bizde bir karar aldık motorumla bu söylentilerin boş olduğunu göstereceğiz kalın sağlıcakla :)

insallah-canim-ya_439584_m.jpg

Hayırlı uğurlu olsun öncelikle :) kendinizi tanıtsaydınız önce bi daha iyi olurdu yada motorunuzun fotograflarını atsaydınız güzel olurdu ilk motorunuz mu ekipmanlar ve ehliyet var mı ? Allah kaza bela vermesin :)

Hayırlı uğurlu olsun öncelikle :) kendinizi tanıtsaydınız önce bi daha iyi olurdu yada motorunuzun fotograflarını atsaydınız güzel olurdu ilk motorunuz mu ekipmanlar ve ehliyet var mı ? Allah kaza bela vermesin :)
Teşekkür ederim partner38 foruma yeni üye oldum o yüzden kendimi buraya attım yanlışım varsa affola :) motor konusunda tecrübeli sayılırım ehliyetsiz arkamda artçı olarak çıktım trafiğe onun dışında çıkmam. Ehliyet konusunda inşallah bu ay alacağım :) ilk motorum bu akşam fotoğraflarını ve değişimine başlayacağız . Kasımda aşk başka derler dün sevgilimden ayrıldım :( ve bir kere daha motoruma aşık oldum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:35 ----------

güle güle kullan:)
Teşekkür ederim erro ama bu yaptığın aklıma :p :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar