Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
okaoda xc3820 kömürsüz şarjlı modelini almış bulunmaktayım. 1000 liralık bir cihazdan çok fazla birşey beklemiyordum açıkçası sadece musluğa ulaşamadığım için böyle bir tercihte bulunmuştum. Bir damacana su bir kova sabunlu su ile motorumu detaylı köpürttüm ve duruladım. Çok kalıplaşmamış...
Kendi motosikletimde benzer bir problem problemi ben de yaşadım. Gaz verince voltaj duzeliyor rolantide ise dalgalanıyordu düşük seviyelere iniyordu. Eni sonunda motor marş almamaya başladı ben de aküyü değiştim düzeldi.
Yakıt tüketimi az artar, arka tekerleğin yere teması arttığı için motor daha oturaklı olur. Az da olsa tork düşüşü yaşanabilir. Arka çamurluğa falan dikkat etmek gerek sürtebilir. Bende kendi motorum mt25'e 150 ebat lastik takmayı düşünüyorum.
Benzinlikte temiz olmuyor, sırf bu yüzden bile müstakil ev alınır ya. Ben 1000 tlye kovadan su ceken şarjlı yıkama tabancalarından bakıyorum. Çok güçlü olmasada olur, maksat evimizin önünde foşur foşur köpüklediğimiz motorumuzu durulamak.
Fotoğrafını atacağım lastiğin durumu hakkında yorumlar istiyorum. Lastiğin durumu genel olarak dişleri falan iyiydi fakat çatlaklar vardı ben de çok fazla problem etmedim. Bu şekilde iken 5000 km yol aldım fakat bir arkadaşım çok tehlikeli olduğunu her an gümleyebileceğini ona güvenmemem...
2022 tarihli 2023 çıkışlı pilot street lastikle henüz 1000 km bile yapmamışken gecen bi yanliyim dedim lastik bu hale geldi acaba lastik tarihi yüzünden mi böyle oluyor?
Büyük ekspertiz firmalarında bir sürü seçenek var, atıyorum sadece mekaniğe baktıkları seçenek 1000 TL gövdeyede 1000 TL oluyor. Ben motorumu aldığımda güvendiğim bir ustaya götürüp baktırmıştım. Almadan önce kilometrenin orijinalliği konusunda teyit al tuikten. Motorun yaptıgı kazanın...