makarna kullanıcısının son içeriği

1. makarna

motoru degistiricem

arkadaslar fikirlere ihtiyacim var, scooteri (piaggio liberty200) satmaya karar verdim, cbr125 alicam. zaman sorunum ve acelem yok ama cbr lar zamlanmadan benim bebecik de eskimeden halledeyim diyorum. ne dersiniz, ne yapayım? takas için konustum bir yerle, motoru getir bırak satılırsa cbr i...
  2. makarna

uzun bir aradan sonra tatil ve forumlaar

uzun suredir dersler yuzunden giremiyordum nete, forumlara da ara ara okuldan gizli gizli girip bakiyordum, bugun bir de baktim baya bir degisiklikler olmus. hayirlisi olsun arkadaslar,tatilde gene artik buralardayim :wiinkk: gorusmek uzere :cherry:
  3. makarna

Kaza Yaptik 0rh(-) kana ihtiyac olacak, çarşamba gunu!!

bugun saat 11.30-12 arasi, adatepe ışıklar minibus caddesi üzerinde, bir bayan altindaki koca demir kafesle bize çarpti... cunku bizi gormedi, gorduyse bile önemsemedi, çarpsa bile en fazla bisikletten düşmüş kadar oluruz zannetti .. tek hatırladıgım arabanın üzerinden uçuşum ve yere...
  4. makarna

Kaza Yaptik arkadasimin bacagi kirik hastanede :-(

bugun saat 11.30-12 arasi, adatepe ışıklar minibus caddesi üzerinde, bir bayan altindaki koca demir kafesle bize çarpti... cunku bizi gormedi, gorduyse bile önemsemedi, çarpsa bile en fazla bisikletten düşmüş kadar oluruz zannetti .. tek hatırladıgım arabanın üzerinden uçuşum ve yere...
  5. makarna

Koşuyolu Acıbadem tarafında oturan arkadaşlar

Arkadaşlar, Koşuyolu, Acıbadem, Kadıköy, Moda taraflarında oturan kimler var ya, tanışsak, görüşsek guzel olmaz mi? :queen: Bence super olur, hadiii!! :rendeer:
  6. makarna

Anadolu yakasında, guvenilir Kapali otopark- Garaj

arkadaşlar motoru guvenli bi şekilde teslim edebilecegim, kadıköy taraflarında ve koşuyolu na da yakın garaj-kapalı otopark var mi bildiginiz?
  7. makarna

SATILIK ALPIN+MIX TIRMANIS DAG BOTLARI (BOREAL)

en iyi dagcılık malzemesi üreticilerinden Boreal in, en üst modellerinden,çok temiz, 41 numara, otomatik krampon dahil her tür kramponla kullanabileceginiz, alpin ve buzul tırmanışları için uygun, geniş çarşak bantlı (yanlarda da var), özel tabanlı, sınıfındaki botlara göre oldukça hafif...
  8. makarna

Kullanmadiginiz esyalarinizla ne yapacaksiniz?

Sosyal Yardım Mağazası Sosyal Yardim Magazasi yeni yerine gecmis: Istiklal Cad. No:235 Kat 3 Beyoglu Tel: 251 83 44 Hafta arasi hergun saat 9-12, 14-16 arasi acik Bilginize.... Günlük koşuşturmaca içinde dikkati çekmesi biraz da zor belki. Ama içeriden elleri kolları poşet dolu çıkan...
  9. makarna

köprüden scooterla geçmek çok mu zor?

150-200 cclik bir scooterla köprüden geçilir mi? aranızda var mı köprüden scooterla sık sık geçmek durumunda kalan? yeni başlayan birine önerir mi? yorumlarınızı bekliyorum lütfen... :silent:
  10. makarna

hoşbuldumm

herkese merhaba, ben geldim, yeni geldim, kafamda motorlara dair bin tane soruyla geldim, basit anlamsiz gereksiz ya da saçma bile olsa... umarım hepsine yanıt bulacagim burda.. yani bulayım, ne olur bulayım.. ne olur ne olur ne oluuur!!!!!!!!! :queen: :pr: :queen: :pr: :queen: henüz bir...

Yeni mesajlar