Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar, Koşuyolu, Acıbadem, Kadıköy, Moda taraflarında oturan kimler var ya, tanışsak, görüşsek guzel olmaz mi? :queen:
Bence super olur, hadiii!! :rendeer:
Selam Arkadaşlar,
Ben Koşuyolu Atıfbey Cad. Yeniköy Sitesinde oturuyorum.Yani Bilfen İlkoğretim Okulunun Karşısında'ki site. Bende daha henüz Motor konusunda yeniyim ve Bir ay önce aldığım Kewaay 150 Superlahyt Motor'a sahibim. Genelde Hafta içi çok fazla kullanmaya zamanım olmuyor ama haftasonları havalar iyi olursa heryere gelebilirim. Yakın çevremdeki arkadaşlarlada tanışmak isterim. Bilgi alışverişinde buluşmak isterim. Herkeze Sevgiler..... MSN adresim [email protected]
ARKADAŞLAR BİR GÜN MODADA TOPLANIP BİRŞEYLER İÇELİM
*****************O************************* Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir. - Forum sayfalarinda altalta ayni icerikli veya ayri icerikli mesaj atmak yasaktir. Akliniza sonradan birsey gelirse mesajinizi sag ust kosesindeki DEGISTIR butonuna tiklayarak o mesajına ekleme yapiniz... Arka arkaya iki-üç defa mesaj atmayalim, eksik yazmissak birinci mesaja ekleyelim. Tekrari halinde kullanicida art niyet tespit edilirse altalta atilan mesajlar forumdan silinecektir... - Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. - Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır. - Şikâyetler için...[email protected] ®******************O*************************®
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yeni Liberty li Makarna;
Yap bakalım kosuyolu civarında bir organiazsyon tüm şirinliğinle katılalım.. :rendeer:
Cici kıza cici motor cok yakıstın valla.. :queen:
katılıyorum, yapalım bir guzel organizasyon :thumleft:
ama ben organize etmeyeyim, hic anlamam o islerden, ama organize edecek arkadaslara elimden geldigince yardimci olurum :king: