Koşuyolu Acıbadem tarafında oturan arkadaşlar

makarna, hasanpaşa - acıbadem arasındaki sınırda oturuyorum ben :)

yeni motorun hayırlı olsun bu arada

Makarna sen geç mi geldin göremedim seni ben biraz erken çıktım. Benden sonra gelen arkadaşlarla da inşallah görüşür tanışırız.

Ben Mltepede oturuyorum ev iki katlı 2 tane de motor var. Apartman koridoruna koyuyoruz. Bir ara 3 tane motor vardı ev de o zaman birini komsuya bırakıyorduk. :thumleft: Abimin YBR merdiven altına sığıyor ben de duvar kenarına yanaştırıyorum oluyor bitiyor. Sizde de giriş müsaitse merdiven altı veya kenarına koyabilirsin. ;) Tavsiyem.

Bu arada sen köprüyü geçebildin mi? :wiinkk:

sadobey' Alıntı:
Makarna sen geç mi geldin göremedim seni ben biraz erken çıktım. Benden sonra gelen arkadaşlarla da inşallah görüşür tanışırız.

ben seni gordum ya ama konusamadik herhalde, ama gordum seni.

sadobey' Alıntı:
Bu arada sen köprüyü geçebildin mi?

"Makarna kopruyu nasil gecti?"
cok yakinda, bu sayfalarda :)

daha degil, ehliyetim yok, motorum hala magazada.. :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
makarna, plaka hala çıkmadımı? artık tırnaklarını ve dişlerini gösterme vakti gelmiş :pl:

merhaba;
bende acıbadem telekomun arkasında oturuyorum. her türlü buluşmaya katılmak isterim.

sevgiler

Makarna Merhaba,
neden hala mağazada evraklar mı gecikti? :pr: . Sen bu hafta sonu direksiyon sınavına girmedin mi? yoksa daha yazılacak mısın kursa ? Hadi bakalım alda motorunu ilk gezine birlikte gidelim

ben de nato yolunda oturuyorum. holydiver da orda heralde, sölediinden anlaşıldığna göre... toplantı buluşma falan gelirim de motorum yok hala :pale:

motorum su anda evin antresindeeee :queen: :queen: :queen:
plakam da vaar
ruhsatim da vaar
:flower: :flower:

neden hala mağazada evraklar mı gecikti? . Sen bu hafta sonu direksiyon sınavına girmedin mi? yoksa daha yazılacak mısın kursa ? Hadi bakalım alda motorunu ilk gezine birlikte gidelim

sadobey,
benim durumum soyle, ben sınava bu doneme yetisemedim, tatil donusum tam ziraat bankasının hesaplari kapattıgı gune denk gelince. ben de hemen simdiki doneme kayıt yaptırdım ama hocaya rica ettik arkadasla, bizim surus egitimini onceden yapalım, ekimden sonra hava durumlari malum, kaynar gider bizim dersler dedik. saolsunlar kırmadılar, teorik derslerden once bir tur surus dersi yaptık haftasonu sınava girecek arkadaslarla, bir posta da ekimde yapariz artik. ehliyetim aralıkta en geç elimde hayırlısıyla.
işte bu arada da boyle gece vakitleri kacak kacak binicem..

gorusuruz

sagol dejavu, insallah olur hem hayirli, hem de ugurlu, her niyetlenene de nasip olsun gercekten boyle guzel heyecanlar.

yapalim bir gun birseyler, organize edelim iste, cok iyi olur :king:
sevgiler

motorun hayırlı uğurlu olsun ...allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hadi hayırlı olsun...

Keyifli sürüşler...

İlk iş köprüyee hadi bakalım... :bounce:

makarna, Motorun hayırlı olsun. :) bende koşuyolu tarafındayım Erzurum sitesinde.. zaten avatara bakarsan caddeyi hatırlarsın..

deamon, conqueror, kadirr, sagolun arkadaslar,insallah hep boyle guzel haberlerimizi paylasalim,kaza bela uzak olsun, di mi :cat:

conqueror, bir gece ansizin kopruyu bile gecebilirim :cherry:

kadirr tesekkurler, tanımaz mıyım caddeyi, gorusuruz musait oldugunda. :king:

ebru hayırlı olsun sıra ehliyette....ehliyeti alınca artık ıslatmak lazım :cat:

Motorun hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Bende çevreyolunda oturuyorum. :bounce:

Koşuyolu'ndan Tüm Motorcu Arkadaşlara Kazasız, Belasız ve Keyifli Sürüşler Temenni Ediyorum. Organize Edilen Tüm Etkinliklere Havalar Güzel Olduğu Müddetçe Gelmeye Hazırım. Bu Organizasyonlar Sayesinde Hem Birbirimizi Tanıma Fırsatı Bulmuş Oluruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar