mad_alper666 kullanıcısının son içeriği

1. M

MOTORA KOYMAYA KORKTUĞUM FAKAT PARA VERİP ALDIĞIM YAĞ 😁

Bugün sanayiden yağ aldım normalde motul 3000 alıyodum bu motorumu sadece sağa sola gitmek için kullanıyorum asıl kullandığım motor değil sizce koymalımıyım motora motor mondial 150 mash bu yağı 15 tl ye aldım bu piyasada bu fiyat düşündürdü koyamadım motora
  2. M

BAJAJ 200 RS SIKINTISI ÇİZİĞİ FALAN YOK TERTEMİZ MOTOR

Herkese Merhabalar.. Motorsiklet 8.000 de fakat ufak artışlar olabilir motor sürekli apartman içinde muhafıza edilmiştir üstüne gerekli örtüler örtülerek. Motorda çizik felan yok heryeri kıpkırmızı maşallah :)Performans olarak gayet iyi durumda yağ değişimleri çok düzenli bir şekilde...
  3. M

KOCAELİDE DEPO BOYAYAN USTA ARIYORUM!!

Öncelikle Selamlar.. Başlıkta belirttiğim gibi depoyu boyatmak istiyorum depoyla birlikte çantalarıda boyatmak istiyorum fiyatına göre uygun olursa hem depo hemde çantaları boyatıcam bildiğiniz biryer varsa çok iyi olur renk tutarmı buda var tabi teşekkürler :)
  4. M

Benzin Deposu Göçüklüğü düzelttirme

benzin deposunda göçük var düzelttirebilirmiyim acaba?
  5. M

MOTOR KOL ÇIKARDI KOCAELİ USTA YARDIMI MONDİAL 150 MCX ROADRACER

BAŞLIKTADA BELİRTTİĞİM GİBİ MOTOR KOL ÇIKARDI USTA ARIYORUM KOCAELİDE OTURUYORUM UYGUN VE TEMİZ YAPABİLECEK USTA ARIYORUM YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM... TEŞEKKÜRLER
  6. M

Trafik cevirmesinden kaçtım ceza bilgisi

Merhabalar.. ehliyet serfitikam çıktı fakat ehliyetimi alamadim bugun polis cevirme yapiyodu saga cek ikazi yaptı fakat yanindan gectim gittim plakami aldi ne kadar ceza gelir kesin bilgi istiyorum su kadardi felan olmazsa sevinirim ogrenciyim motoruda calistigim parayla aldim bu arada...
  7. M

A2 Ehliyet Ücreti

Merhabalar.. Yakında a2 ehliyet almayı düşünüyorum. 2012 için toplam ücret nedir. Forumu araştırdım fakat 2007 tarihli konular var. O yüzden yeni alan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim yada bilgisi olanlar.
  8. M

Marka ve Model Tavsiyelerinizi Bekliyorum

3.500 Tl peşin param var bu kadar mevlaya hangi marka ve modeli önerebilirsiniz. Touring model motorsiklet tercih edicem. Uzun ömürlülük ve performans(hız) bakımından iyi olması benim için yeterli olacaktır. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.
  9. M

Mondial MR 150 Vultere Mİ? Yoksa Kanuni Terry Mİ?

Arkadaşlar 3.500 tl param var ve peşin almak istiyorum. Kafamda 2 model belirledim. Bunlardan hangisini önerirsiniz yada farklı bir düşünceniz var mı :silent: Güç,dayanıklılık,hız,kalite bakımından hangi motor daha üst düzeyde? Gerçi her iki motorda baştan aşağı aynı. :D
  10. M

Ramzey Moped KaRBüRaTör SoRuNuu...!!!

Öncelikle merhabalar; Bende ramzey moped var. Fakat motorda gaza fazla yüklendiğimde karbüratör (dellorto 14 14 mevcut) takılı olduğu karbüratör rekorundan çıkıyor ve gaz yemiyor duruyor tekrar taktığımda çalışıyor yavaş yavaş gittiğimde herhangi bir çıkma yok ama gaza tekrar yüklendiğimde...

Yeni mesajlar