Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar benım amcaoglunun rx 135 var fakat o cok yaktıgı ıcın hesaplı bır motor almayı dusunuyor motoru koyde kullanacak o klasmanda ben cgl 125 ı tavsıye ettım ekonomıklıgı vecın malı olmayısı sebebıyle sızce nasıl olur ayrıacada az hasarlı rx kkıng satılık 1 750 sadece gorunusunde sorun var...
arkadaşlar aklıma şöyle bir fikir geldi biz tatlı su motorcuların genelde motorlarını kışın kaldırırken içimize dert olur acaba depo paslanırmı vs bide benzin ucuyo haliyle mazot koysak nasıl olur hıc motora ındırmeden mazot koysak sonrada benzınle ıyıce yıkasak yıne kullansak olurmu benzın...
abıler bugun ınternette motorsıklet aksesuarlarına bakarken ıcımde bı an acaba bende motorsıkletımı uzaktankumandayla calıstırabılırmıyım hıssı belırdı benım motorum 100 luk cup model(arora ar 100 7)bu uzaktan kumandayla calıstırma ısı nasıl oluyor bunun heralde ozel bı aletı var ne kadara mal...
ılk once eger yanlıs yere topıc actıysam cok ozur dılerım :D abıler ben motorumun tıtpıyle bıraz oynamak ısıtyorum neler yapaılırım orenegın led ısıklar farlar fln ne varsa elınde dokuman ve nasıl yapıldıgını anlatan belgeler varsa paylasırsanız mutlu olurum teskkurler saygılar
arkadaslar konyada rx kınge yedek parca bulmakta zorlanıyorum hatta hıc yok konya yada ankarada bulabilecegim yerler varmı yardımcı olursanız sevinirim saygılar tesekkurler