Arama sonuçlarınız

1. L

her çin malının yedek parcası aynımıdır?

arkadaslar benım 100 luk arora motorumun arka dıslısının baglandıgı cantla dıslı arasındakı taplam catladı ankara yıba carsısında bıraz dolastım fakat aroranın yedek parcasını bulamadım bıtek mondıal var sızce aroranınkı uyarmı degısırmı cın malından cın malına tesekkurler
  2. L

honda cgl hakkında?

arkadaslar benım amcaoglunun rx 135 var fakat o cok yaktıgı ıcın hesaplı bır motor almayı dusunuyor motoru koyde kullanacak o klasmanda ben cgl 125 ı tavsıye ettım ekonomıklıgı vecın malı olmayısı sebebıyle sızce nasıl olur ayrıacada az hasarlı rx kkıng satılık 1 750 sadece gorunusunde sorun var...
  3. L

peki motoru kışın kaldırırken depoyu mazotla doldursam???

arkadaşlar aklıma şöyle bir fikir geldi biz tatlı su motorcuların genelde motorlarını kışın kaldırırken içimize dert olur acaba depo paslanırmı vs bide benzin ucuyo haliyle mazot koysak nasıl olur hıc motora ındırmeden mazot koysak sonrada benzınle ıyıce yıkasak yıne kullansak olurmu benzın...
  4. L

arkadaslar 100 luk motorumun benzınıne yag katmalımıym?katarsam sorun olurmu?

arkadaslar ben bıkere yanlıslıkla yaglı benzın koydum bısey olmadı bunlar yagı motordan alıyo galıba ama yınede yag koysam bısey olurmu merak ettım sadece motor arora 100 7
  5. L

yardım! lutfen

abıler bugun ınternette motorsıklet aksesuarlarına bakarken ıcımde bı an acaba bende motorsıkletımı uzaktankumandayla calıstırabılırmıyım hıssı belırdı benım motorum 100 luk cup model(arora ar 100 7)bu uzaktan kumandayla calıstırma ısı nasıl oluyor bunun heralde ozel bı aletı var ne kadara mal...
  6. L

facebook ta jawa hayranları grubumuz acılmıstır

facebookta jawa hayranları grubumuz acılmıstır herkesı beklerız http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=26089369483&ref=ts
  7. L

neler yapabılırım arora ar 100 7

ılk once eger yanlıs yere topıc actıysam cok ozur dılerım :D abıler ben motorumun tıtpıyle bıraz oynamak ısıtyorum neler yapaılırım orenegın led ısıklar farlar fln ne varsa elınde dokuman ve nasıl yapıldıgını anlatan belgeler varsa paylasırsanız mutlu olurum teskkurler saygılar
  8. L

yamaha rx 135(king) yedek parca sorunu

arkadaslar konyada rx kınge yedek parca bulmakta zorlanıyorum hatta hıc yok konya yada ankarada bulabilecegim yerler varmı yardımcı olursanız sevinirim saygılar tesekkurler
  9. L

abıler mınks alsammı

meraba abıler ben koye 600 700 lıralık bı mınks dusunuyorum sızce nasıl motor yada bu fıyata mondıal fln scooterler var onlardanmı alsam
  10. L

BUNU ALSAMMI veya hangısı

merhaba abılerım ablalarım ve kardeslerım oncelıkle ben motora gonul vermıs bır comez olarak hepınızı selamlıyorum .sımdı benım bı arkadasıma coca colanın kampanyasından atv cıkmıs acaba bu atv lerın nasıl oldugunu bılen varmı (pek ıyı bısey olmadıgını bılıyorum)bunu bana 1000 ytl ye satacak...
  11. L

ankarda satılık cok ucuz atv ve motorsıklet 0-1000 ytl arası

arkadaslar ankara veya cevresınde cok ucuza 0-1000 ytl arası motorsıklet veya atv ye ıhtıyacım var sagolun tesekkurler

Yeni mesajlar