lordsenyor01 kullanıcısının son içeriği

1. L

rc 250 mi r25 mi?

Kendim için değilde bir arkadaşım için soruyorum bende emin olamadım hangisini önerirsiniz? Fiyat olarak rc 250 17.000 TL yaklaşık, r25 15.000 TL yaklaşık! Fiyat farkını önemsemiyor hangisi daha kullanışlı olur kendisi için şehir içinde sürecek ama racing istiyor yardımlarınızı bekliyoruz.
  2. L

Büyük cc ile motosiklete başlamayınız yaşantımdan kesitlerle birlikte!

Merhaba arkadaşlar, şimdi sizlere neden 125cc veya 250cc ile başlamanız gerek yaşantılarımdan örnekleyeceğim. Ben ilk motosiklet hevesim başladığı zamanlar 600 lük almayı düşünüyordum ve konuyla hiç alakam yoktu nerden bileceğim, bana öğüt verecek bir tanıdığım yoktu ve bende internette...
  3. L

Hangi motor ile başlamalıyım?

Daha önce 125cc motosiklet kullandım ama supersport degildi çin malı bir motosikletti. Şimdi 250cc bir japona geçmeyi düşünüyorum 'R25' mi önerirsiniz, 'cbr250r' mı? ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:29 ---------- yorumlarınızıda bekliyorum...
  4. L

Yamaha R25 Stoklarda mevcut mu?

Merhaba arkadaşlar bu saate aklıma geldi ÖSYM açıklandıktan sonra R25 almayı düşünüyorum ama stokta yok gibi haberler dolaşmıştı şimdi var mı acaba bilgisi olan var mı? (Bu saate kafama takıldı işte heyecen :) bayilerde kapalı olduğundan size danışayım dedim)
  5. L

Ehliyet yaşı sorusu?

Arkadaşlar şimdi 1 ocak 2016 da yürürlüğe girecekmiş sanırım bu kanun. Bu tarihten sonra alacaklar için A2 ehliyet yaşı 18 e mi çıkartılmış anlamadım birisi yardımcı olabilir mi? KAYNAK...
  6. L

zincir gerginliği ile ilgili

Siz zincir gerginliğini göz kararı mı yapıyorsunuz kullanım kılavuzundaki inç'e göre mi yapıyorsunuz? Eyer inc'e göre yapıyorsanız bunu nasıl hesaplıyorunuz?
  7. L

şehir içinde 600cc sorun yaşatır mı?

Başlıktaki gibi 600cc bir motosiklet şehir içinde düşük hızla gitmek isteyeceğimiz için sorun yaşatır mı? :silent:
  8. L

Yaşadağım ufak kaza

Bugün motosikletimle gezerken kırmızı ışıkta sağda park halinde bir araç vardı hemen solunda ışığı bekleyen başka bir araç bende biraz öne geçeyim dedim aralarındaki boşluktan geçerken elim kaydı gidon sağa döndü ve park halindeki araca çarptım daha sonra yeşil yandı motosikleti düzeltip hemen...
  9. L

kawasaki 250sl 2. el satılır mı?

arkadaşlar ben kawasaki 250sl alıp 1 sene kullanıp satmayı planlıyorum fakat bu motorun 2. eli çabuk satılır mı 1 sene boyunca iyi kullanırsam ne kadar zararına satarım?
  10. L

en uygun 250cc motor hangisi?

En uygun 250cc lik motor ne kadar çin malı olabilir bütçem 6.000-7.000 tl civarı. :silent:
  11. L

alacağım ekipmanlar nasıl?

KASK: http://www.motosikletaksesuarlari.com/Arai-Kask-Rebel-Base-White-Siyah-Beyaz-Kapali-Kask_8386.html Mont: http://www.motosikletaksesuarlari.com/Alpinestars-Deri-Motor-Ceketi-Atem-Siyah-Beyaz_8562.html Eldiven...
  12. L

yeni başlayan adam sorusu (Devirle ilgili)

kaç bin devirde olduğumuzu nasıl anlarız mesela bir kişi ben 8 bin devirde gidiyorum diyor, kaç bin devirdeyiz nasıl anlıyoruz?
  13. L

kevlar pantolon önerir misiniz?

rengi koyu veya siyah olan bir kevlar pantolon önerir misiniz?
  14. L

Eğitim alacağım HONDA mı GİS AKADEMİ den mi almalıyım?

ileride motosiklet eğitimi alacağım bütcem 300-500tl arası Honda eğitimleri mi daha verimli olur Gis akademi mi?
  15. L

Motosiklet ekipmanlarında bot ne işe yarar?

arkadaşlar botlar ne işe yarıyor? Ayağı korur ama normal ayakkabıda korur? :sunny:

Yeni mesajlar