Yamaha R25 Stoklarda mevcut mu?

Merhaba arkadaşlar bu saate aklıma geldi ÖSYM açıklandıktan sonra R25 almayı düşünüyorum ama stokta yok gibi haberler dolaşmıştı şimdi var mı acaba bilgisi olan var mı? (Bu saate kafama takıldı işte heyecen :) bayilerde kapalı olduğundan size danışayım dedim)

dün bir arkadaş yazmıştı mavi tonunu bulamamıştı diğer rengi mevcut demişti konuya bak istersen bulabilirsen.
ne zaman açıklanıyor sınav ?
ben 2. üniversitemi yazacağım kararsız kaldım hala ne yazsam diye

Sen almak iste gerekirsse başka baayilerden getirtilir bir şekilde:)
Vardır ama ya koskoca Türkiyede sıfır yzf r250 kalmıstır sonuçta bulunmaz hint kumaşı degil:)

dün bir arkadaş yazmıştı mavi tonunu bulamamıştı diğer rengi mevcut demişti konuya bak istersen bulabilirsen.
ne zaman açıklanıyor sınav ?
ben 2. üniversitemi yazacağım kararsız kaldım hala ne yazsam diye

yarın açıklanacak büyük ihtimal hatta saat 12:00 geçti bugun öğlene kadar açıklanmasını bekliyorum, bende mavili olandan istiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:12 ----------

Vardır ama ya koskoca Türkiyede sıfır yzf r250 kalmıstır sonuçta bulunmaz hint kumaşı degil:)

öyle konular açılmıştı vaktinde para var motor yok falan gibi o yüzden ben öğlen falan bir soracam bayilere :)

işte o işler öyle değil hocam evet koskoca turkıyede r25 yok.gaziantep den arkadasım almak istedi 10 gün önce en erken bayram sonrası temmuzun 2, haftasına gün verdiler ve her bayıye az sayıda verıyorlar oda taaa 400 km uzaktan mersin bayısınden buldu beklemem için ve gitti aldı geldi...elde fazla olmadıgı içinde istediği gibi pazarlık yapamadı

eek

İstanbul Daytona'da mavi vardı sanki, bu tarzdan pek anlamadığım için kesin diyemiyorum ama arayıp sorabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar bu saate aklıma geldi ÖSYM açıklandıktan sonra R25 almayı düşünüyorum ama stokta yok gibi haberler dolaşmıştı şimdi var mı acaba bilgisi olan var mı? (Bu saate kafama takıldı işte heyecen :) bayilerde kapalı olduğundan size danışayım dedim)

Alanya etkin ticarette 1 adet siyah var şuan ellerinde.

Ben adanadayım adanada var 3-4 tane ama siyah var mavi arıyorum sanırım herkez mavi almış :/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar