Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S.a arkadaslar uzun suredir foruma girmiyordum. Bugun giris yapmamin sebebi ise semtimde genclerin plakasiz motorlar ile gezmesi eminim ki bu motorlar calinti. Bu durumdan fena halde rahatsiz oluyorum. Cunku biliyorum ki herkesin kendine Gore bir hikayesi vardir. Kimisi borc harc edip yemeyip...
Merhaba üstadlar motosikletimin ciklesi orta konumda olmazsa çalışmıyor üst kademeye aldığımda motor stop ediyor motoru ne kadar ısıtsamda aynı 10 saat kullanıp cikleyi üst konuma alsam yine de stop ediyor bu bir sorunmudur muhtemelen sorundur sorunun kaynağı nedir sizce
S.a üstadlar bundan 1 ay önce söküp kurcaladığım için çok yaktığını düşündüğüm karbüratörümü söküp eski motosikletimden kalan daha önce hiç işlem görmemiş karbüratörümü taktım el marşı ve kickstart ile çalıştıramadığım motosikleti son çare olarak vurdurarak çalıştırmaya demedim motor çalıştı...
Merhaba üstadlar honda cgl motosikletim 2. Viteste 3500 devirden sonra kendini yırtıyor ve hızı bana göre çok yavaş km saati düzgün çalışmadığı için değerleri sağlıklı veremiyorum devir konusundaki sorum normalmidir ?
Merhaba üstadlar elimde hurda belgeli 2007 model honda cgl var vitesli motoru sokak arasında kullanmak mesele olduğu için sahibinden.com da kendi motorum ile takas edebileceğim scooter arayışına girmiştim ki hurda belgeli piaggio hexagon gt 250 model bi scooter gördüm sahibini arayıp takas...
Merhaba üstadlar honda cgl motosikletin orjinal jantı 18 inç uygun fiyata ikinci el çelik jant bulamadım 17 inç bulabildim motosikletime uyar mi konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlardan detaylı bilgilendirme yapmalarını rica ediyorum hız meraklısı değilim şehirler arası yolculukta yapmıyorum...
Merhaba arkadaşlar tıkır tıkır çalışan sinyaller motosikletin 2 gün yağmur da kalması sebebiyle çalışmaz oldu tüm tesisatı açıp kontrol ettim ama şaseye kopukluğa rastlamadım.ampulleri kontrol ettim hepsi sağlam arka stop kablosu yerinden çıkmıştı onu taktım şunu da söyliyeyim flaşöre...
merhaba değerli arkadaşlar elinde malzemesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum
elimde 2 tane honda cgl v
ar birinin sinyalleri arızalı diğerinin farlar sinyal ve stop tesisatı için yardım edebilecek tam bilgi sahibe arkadaşa ihtiyacım var
ben çırak olacağım ustalık sizin olsun
ben de size...
merhaba değerli motosever abiler kardesler
bende yeni bı motosever olarak aranıza katılmıs bulunmaktayım sızlere sorum
honda cgl 125 motoruma kelle motor arayısı ıcerısıne gırdım
honda cbf 150 nın motoru benım motora uyar mı acaba lutfen sadece soruma cevap verın
not : motorumu yenı aldım cok...