lokman33 kullanıcısının son içeriği

1. L

Motoru calinanlar gazi mahallesine gelsin

S.a arkadaslar uzun suredir foruma girmiyordum. Bugun giris yapmamin sebebi ise semtimde genclerin plakasiz motorlar ile gezmesi eminim ki bu motorlar calinti. Bu durumdan fena halde rahatsiz oluyorum. Cunku biliyorum ki herkesin kendine Gore bir hikayesi vardir. Kimisi borc harc edip yemeyip...
  2. L

Lastik ölçüleri ile ilgili

Merhaba üstadlarim 2.75.18 olan ön lastiklerimi 90 90 18 ile değiştirirsem ne gibi sorun ile karşılaşırım bunu bu değerlerin açılımı nedir
  3. L

Jikle ile ilgili

Merhaba üstadlar motosikletimin ciklesi orta konumda olmazsa çalışmıyor üst kademeye aldığımda motor stop ediyor motoru ne kadar ısıtsamda aynı 10 saat kullanıp cikleyi üst konuma alsam yine de stop ediyor bu bir sorunmudur muhtemelen sorundur sorunun kaynağı nedir sizce
  4. L

Performans egzosun hp olarak bi katkısı varmi

Sahibinden.comda gezinirken +5 hp performans egzos ilanı gördüm gerçekten hp olarak katkısı varmi acaba net bilgisi olan varmi
  5. L

Ohoo herkes buradaymış ince bi sitem :)

Teknik servisine de bi göz atın zahmet olmazsa bilseydik bizde sorunu buradan paylaşırdık :)
  6. L

Yolda kaldım yardım ve fikirlerinize ihtiyacım var

S.a üstadlar bundan 1 ay önce söküp kurcaladığım için çok yaktığını düşündüğüm karbüratörümü söküp eski motosikletimden kalan daha önce hiç işlem görmemiş karbüratörümü taktım el marşı ve kickstart ile çalıştıramadığım motosikleti son çare olarak vurdurarak çalıştırmaya demedim motor çalıştı...
  7. L

Merhaba

Merhaba üstadlar honda cgl motosikletim 2. Viteste 3500 devirden sonra kendini yırtıyor ve hızı bana göre çok yavaş km saati düzgün çalışmadığı için değerleri sağlıklı veremiyorum devir konusundaki sorum normalmidir ?
  8. L

Acil yardım piaggio hexagon gt 250 hakkında

Merhaba üstadlar elimde hurda belgeli 2007 model honda cgl var vitesli motoru sokak arasında kullanmak mesele olduğu için sahibinden.com da kendi motorum ile takas edebileceğim scooter arayışına girmiştim ki hurda belgeli piaggio hexagon gt 250 model bi scooter gördüm sahibini arayıp takas...
  9. L

18 inç yerine 17 inç jant hakkında

Merhaba üstadlar honda cgl motosikletin orjinal jantı 18 inç uygun fiyata ikinci el çelik jant bulamadım 17 inç bulabildim motosikletime uyar mi konu hakkında bilgi sahibi arkadaşlardan detaylı bilgilendirme yapmalarını rica ediyorum hız meraklısı değilim şehirler arası yolculukta yapmıyorum...
  10. L

ucuz yollu 18 inc jant lazım

Merhaba arkadaşlar cok ucuz 90 90 18 2.75 18 çelik jant lazım lastikleri birlikte de olabilir
  11. L

flaşörsüz sinyal olur mu

Merhaba arkadaşlar tıkır tıkır çalışan sinyaller motosikletin 2 gün yağmur da kalması sebebiyle çalışmaz oldu tüm tesisatı açıp kontrol ettim ama şaseye kopukluğa rastlamadım.ampulleri kontrol ettim hepsi sağlam arka stop kablosu yerinden çıkmıştı onu taktım şunu da söyliyeyim flaşöre...
  12. L

elektrik tesisatı sultangazi gaziosmanaşa civarı yardım edebilecek arkadaş arıyorum

merhaba değerli arkadaşlar elinde malzemesi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum elimde 2 tane honda cgl v ar birinin sinyalleri arızalı diğerinin farlar sinyal ve stop tesisatı için yardım edebilecek tam bilgi sahibe arkadaşa ihtiyacım var ben çırak olacağım ustalık sizin olsun ben de size...
  13. L

konu kelle motor

merhaba değerli motosever abiler kardesler bende yeni bı motosever olarak aranıza katılmıs bulunmaktayım sızlere sorum honda cgl 125 motoruma kelle motor arayısı ıcerısıne gırdım honda cbf 150 nın motoru benım motora uyar mı acaba lutfen sadece soruma cevap verın not : motorumu yenı aldım cok...