liptolip kullanıcısının son içeriği

1. L

2.El Motosiklet Değeri Hesaplama

2.el motosiklet alacak veya motosikletini satacak arkadaşlar için küçük bir bilgi vermek istiyorum. http://tsb.org.tr/ Türkiye sigorta birliğinin web sitesinde Kasko Değer Listesi isminde bir menü var. Aracın model yılını giriyorsunuz, Aracın Markasına Motorsiklet seçiyorsunuz, Aracın tipi...
  2. L

Yazlık Ekipman için öneri

Selamlar, İşe gidip gelmek için pcx scooter kullanmaya başlayacağım.Yazlık ekipman almam gerekiyor, tavsiyelerinize ihtiyacım var. Mart-ekim ayları arasında giyebileceğim bir mont almam gerekiyor.Kullandığınız ve memnun olduğunuz montları yazarsaniz sevinirim. Aslında mont ve eldiven işi benim...
  3. L

Kampana fren balatası değişimi hakkında

Selamlar, Pcx scooterın ilk defa arka kampana fren balataları değişti.Tamirciden aldıktan sonra arka tekerin eskiye göre daha zor döndüğünü farkettim. Boşta motoru iterken zor itebiliyorum, çekişte de fark ediyor, ayrıca hafiften balata kokusu da geliyor.Kampana balata yeni değiştiğinde böyle...
  4. L

Lifan Lifan Traveller 150 kullanıcıları bilgi/paylaşım başlığı

Boyutları 2130x670x1180 Ağırlık 125 kg. Motor Tipi Tek Silindir, Hava Soğutmalı Dört Zamanlı Silindir Hacmi 149.6 ml Yakıt Tankı Kapasitesi 8.0 lt Ort. Yakıt Tüketimi 2.9 lt/100 km Marş Sistemi Elektrikli / Ayak Marşlı Max. Güç 7.0 kw/7000r/min Max. Tork 9.6 N.m/6000r/min Şanzıman Otomatik Fren...
  5. L

2015 Yıl sonu kampanyaları bilgilendirme...

Selamlar, 2015 in sonlarına yaklaştığımız şu günlerde motosiklet kampanyaları başladı.Bu konu üzerinden 2015 kampanyalarını paylaşalım.Yeni motosiklet alacak arkadaşlara yardımcı olur. İlki benden olsun: Honda 2015 yıl sonu kampanyasına başladı... CBF 150 Satış fiyatı: 5850 TL Kampanyalı...
  6. L

Vites değiştirmek

Selamlar, Cahilliğimi mazur görün motorlardaki sırali sistem vites geçişleri hakkında sorum olacak.Mesela 5. vites ile gidiyorsun aniden durmak zorunda kaldın.Durduktan sonra vitesi tek tek aşağı indirip 1. vitese atabiliyor musun? Veya tam tersi yokuş aşağı gidiyursun 2. vitesten vitesi 2 defa...
  7. L

Geç başlayanlara öneriler....

Selamlar, 35 yaşından sonra A2 ehliyetini yeni almış ve öncesinde motosiklet kullanmamış biri olarak aranızdayım :) Öncelikle açmış olduğum konuya benzer açılmış konuları daha önce forumda takip ettim.Fakat kendi durumuma uygun sizden ayrıca tavsiyeler rica ediyorum.Öncelikle başlangıç için...

Yeni mesajlar