2015 Yıl sonu kampanyaları bilgilendirme...

Selamlar,

2015 in sonlarına yaklaştığımız şu günlerde motosiklet kampanyaları başladı.Bu konu üzerinden 2015 kampanyalarını paylaşalım.Yeni motosiklet alacak arkadaşlara yardımcı olur.

İlki benden olsun:
Honda 2015 yıl sonu kampanyasına başladı...
CBF 150 Satış fiyatı: 5850 TL Kampanyalı Fiyatı: 5300 TL

5000 TL ye bonus karta vade farksız 9 taksit yapıyorlar.

Bu arada önümüzdeki haftalarda diğer modellerde de kampanyanın başlayacağı bilgisi alınmıştır.

Son düzenleme:
Hondanin cbf 150 ye yaptigi bu indirimi isabetli buldum.

Acaba fuarda yenisi mi geliyor diye de dusundurmuyor degil

Dolar ın düşmesine de bağlı olarak birçok moedele daha indirim yapacaklarına dahil söylenti var.Ellerinde eski fiyattan aldıkları stokları bitirebilmeleri için birkaç hafta beklemekte yarar var.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kawasaki h2r'da indirim yaparlar mı acaba?

Arkadaşlar acele etmeyin.Hepsinde indirim olacak.Aralık ı bekleyin.Araba almak için de motor almak için en iyi ay aralıktır.Hangi firma olursa olsun mutlaka pazarlık yapın, sonuna kadar zorlayın.

Tam CBF'i satılığa çıkarmıştım, fiyat düştü. Bizdeki şansa bak :)

İndirim var ama hiçbir bayide ne yazıkki motor yok . gelecek olanlarında fiati belli değil diyorlar. Yani indirim lafta.

Bende aralıkta almıştım motorumu.Havalardan dolayı doğru dürüst binememiştim.Bir de sıfır motor dışarda paso kar,yağmura maruz kalıyordu.Ciğerim solmuştu resmen :) Kapalı yeriniz yoksa almayın :D

Şimdi ikinci eldekiler düşünsün. Adam sıfırdan pahalıya satmanın bahanesini de bulmuş: "rodajı hazır yapılmış". Sanırsın atomu parçaladı.

DKN

Şimdi ikinci eldekiler düşünsün. Adam sıfırdan pahalıya satmanın bahanesini de bulmuş: "rodajı hazır yapılmış". Sanırsın atomu parçaladı.

rodaj nasıl yapılır diye sorsan (son hızı 110 km olan motorda) 100 km yi geçmedim der :mrgreen: en şaşırdığım konuda bu tiplerin daha adını düşünmeden söyleyemezken istedikleri parayı anında söyleyebilmeleri

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar