Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese merhaba, NS 200 Euro4 Kullanıcısıyım İstanbul Avrupa yakasında ikamet ediyorum aşağıda fotoğrafta belirttiğim yerlerde çizikler mevcut ve bu durum canımı çok sıkıyor arkadaşlar. Aynı renk'e kaplatmak istiyorum sağ ve sol olarak belirttiğim bölgeyi. Tavsiye edeceğiniz kaplamacı varmı ve...
Arkadaşlar yazın ilk motorsikletimi Regal raptor spyder'ı alacağım ancak 2. bir motorsiklet anneme almayı düşünüyorum ve custom yaptırma planlarım var. Arkadaşımın altında şuan bir bajaj boxer mevcut oda yazın CBR 250'e geçiş yapıp bajaj'ı direk bana verecek. Ben motoru Cafe Tracker haline...
Arkadaşlar 900 Liraya şimdilik bir Nostalji scooter alıcam amaç işe gidip gelmek. Yazında asıl hayalim Regal raptor spyder'ı almak olacak. Maaşımın tümünü buna harcayacağım 2. el alımda motor fiyatı harici nekadar masraf çıkıyor noterden falan. Plaka falan çıkartmayacağım mevcut motordaki...
Öncelikle herkese merhaba, uzun zamandan beri ziyaretçi olarak sizleri takip etmekteyim. Gerek seviyeli, gerek yardım etmeyi seven kişiliğiniz ile forum sitenize kayıt olmak için her defasında bi adım daha yakılaşmama neden olduğunuzu söylemek isterim. Kısaca hikayemi anlatmak gerekirse...