Dün yoğunluktan dolayı giremedim Otosanayide 2 saat turlamadan sonra 5 firma ile görüştüm bunlar benim düşünceme göre 3 tanesi motorsiklet kaplamasına biraz soğuk bakan arkadaşlar, zahmetli olacağını düşündükleri için bazılarındada malzeme yoktu. 1 tanesinde kaplama yapan usta olmadığı için görüşemedim en son bir firma ile karşılaştım NS 200 için belirttiğim bölümleri ve arka kuyruğu kaplaması için çok ucuz bir fiyat verdi. Aynı zamanda motorun gri kısımlarında orjinal rengin bire bir aynısı kaplama kağıdınıda bulduk renk paletinden bakarak. Firmanın ismi
Mega Araç kaplama, Atatürk otosanayi sitesi 2. kısım 32. sokak Şuan kendilerinde renk kodunu bulduğumuz kağıt olmadığı için kaplatamadım. Net fiyat vermememin sebebi firma sahibinden izin almadan paylaşmanın doğuru olmadığını düşündüğüm için bunuda belirtmek isterim. NS 200 motorsikleti olup benim gibi kaplatmak isteyen arkadaşlar süreci takip etsinler ben bir kaplatayım atma oluyor mu kalitesi ne derece burada paylaştıktan sonra gitmenizi öneririm. En azından işlem doğuru olmazsa birimizin canı yansın :queen:
NS 200'ün gri renklerinin kodu Oraguard '' 970 932 '' olarak geçiyor bilginize. Farklı markalarda matbaa kağıdı, baskı makinesinden dolayı belki renk kodu değişebilir ancak bu markada bire bir kod bu arkadaşlar.