lac1vert kullanıcısının son içeriği

1. lac1vert

Hem Intercom Hem de Kamera

Az önce gördüm. Dikkate değer bir ürün. Hem interkom hem de kamera olarak kullanılıyor(muş). https://www.aliexpress.com/store/product/2016-new-model-Motorcycle-Helmet-Bluetooth-Intercom-Headset-720P-Video-Recorder-Sports-Camera-Interphone-handsfree-FM/1494610_32697210507.html
  2. lac1vert

Trafik Kanunları (a.k.a Orman Kanunları)

Herkese merhaba. Bu konuyu açmaktaki amacım kimseye ahkam kesmek değil. Motosiklet eğitmeni değilim, çok fazla km tecrübem de yok. Ancak yazmak istediklerim kontra şöyle yapılır, panik fren şudur gibi birşey değil. Aktif olarak 20 yıldır araba kullanan, iş gereği sürekli trafikte olan, 2 yıldır...
  3. lac1vert

Hangi Şerit?

Herkese merhaba. Forumda takip ettiğim başlıklarda şerit kullanımıyla ilgili değişik fikirler mevcut. Gerçekten çok merak ettiğim ve tecrübelerinize göre uygulamayı düşündüğüm bir konu var. 3 şeritli bir yol düşünün. Trafik sıkışık (ör: D-100). Siz hangi şeridi kullanmayı tercih ediyorsunuz...
  4. lac1vert

Yorumsuz...

5. lac1vert

Yan Ayak mı Orta Sehpa mı?

Merhabalar. Merak ettiğim bir konu var. Hangi durumlarda yan ayağı, hangi durumlarda orta sehpayı kullanmak gerekir. Mesela akşam otoparka bıraktığımda (düz zemin) yan ayakta mı bırakmalıyım yoksa orta sehpaya mı almalıyım?
  6. lac1vert

Arkadan Gelen Araç Korkusu ve Diğer Sıkıntılar

Merhabalar, Motosiklet kullanmaya yeni başladım. Kapalı alanlarda pratik yapıyorum ancak keşke o alanlara ulaşana kadar trafiğe çıkmak zorunda kalmasaydım. Düz/yokuş vb. yollarda gitmekte, vites arttırmakta/azaltmakta sıkıntı yaşamaıyorum. Ancak birkaç konuda sizlerden bilgi/destek rica...
  7. lac1vert

Concox Takip Cihazı

Merhabalar, Güvenlik hakkında paranoyak birisi olarak motosikletimi korumak amacıyla Concox GT03B GPS takip cihazı kullanıyorum. Ürünle ilgili sorularınızı cevaplayabilirim. Syg.
  8. lac1vert

Herkese Merhabalar,

Herkese merhaba, Motosiklet macerasına başladığımda sıkça bu forumu ziyaret ettim. Değerli paylaşımlarınızı okudum, faydalandım. Artık bir motor kullanıcısı olarak (yeni) daha aktif olarak kullanmak üzere foruma üye oldum. Tanışma bölümündeki birkaç mesajı okudum. Umarım verdiğim bilgiler en...