KURT-BOZ kullanıcısının son içeriği

1. KURT-BOZ

sigortam var sigortasızlıktan ceza yedim

İyi geceler herkeze merhabalar.Perşembe günü motorumun satışını verecektim,ama satışta problem oldu.Vergisi gözüküyor ödedigim halde,neyse bekleyelim cuma yaparız dedik.Sattıgım kişiyle iş yerlerimiz yan yana,ücretin tamamını aldım satışı vermedim , abi satışı alana kadar bende kalsın motor dedi...
  2. KURT-BOZ

Viteslide 22 bin km tecrubem var gsxr 750 surdum

Beyler bu makinaya binmek harika bi şey sınırlarını bilirsen hiç makinaya binmeyen birisiyim 4 . viteste dip gaz açtım kesiciye girdi ama kaç km/h ciktigimi bilmiyorum sadece yola odaklanmistim bakmakta gemedi içimden ama 4 . viteste sonra popo yemedi fazlası zarar :D
  3. KURT-BOZ

Bajaj Pulsar 200 ns 2016 +/-

Merhaba arkadaşlar 2016 modellerde kronik rahatsızlık stop etme vs.vs devam ediyor mu kısaca +/- leri nelerdir. Yardımcı olacak biri varmıdır ?
  4. KURT-BOZ

Acil bakarmisiniz

Merhaba arkadaşlar bi sorum olacaktı az önce aliexpreste rastladım GPS küçük bi Flash bellek gibi bi soketi var ve fazla değil 15 dolar piyasası bu ne işe yarıyor acaba bilgisi olan varmı ? Mesela onu motorumuza taktigimiz zaman gps bağlanıp nerde olduğunu bakabiliyormuyuz ?
  5. KURT-BOZ

Counter-Strike: Global Offensive (( Cs.Go))

Arkadaşlar merhabalar,Aramızda Cs.Go oynayanlar varsa (( Yaşı yok bu oyunun)) Nicklerini rica ediyorum,Belki 3-5 maç atarız ?
  6. KURT-BOZ

Forum nick degiştirme

İyi geceler arkadaşlar. 5senelik Kurt Boz nickimden artık sıkıldım koluma nickimi yazdırdıgım halde.. Forumdaki nickimi nasıl degiştirebilirim ? teşekkürler yorumlar için
  7. KURT-BOZ

Sizce ben ne almalıyım ?

Selamun aleykum iyi formlar. Arkadaşlar lafı fazla uzatmak istemiyorum. Tecrubem Tvs Apache 2014 - 22.000 km (aktifim) Spacy 110 45.000 km (aktifim) Şu anda kuryeyim ve trafiğin nerde ne pislik nerde nesi olduğunu %75 oranında biliyorum yasim 19 tvs mi nisanin 7 sinde satacağım. Ve kafamda...
  8. KURT-BOZ

O Tam Bi Motorcu Tamamı s.s..

Abilerim ablalarım Kardeşlerim kusura bakmayın ama gece gece facebookta dolaşırken rastladım.Arkadaş beni baya güldürdü bi yandanda üzdü neden diyecek olursanız bu duruma düştügümüzemi yanayım böyle şeyler gördügümüzemi gülelim ALLAH akıl fikir versin Allah ıslah etsin.. :pr::pr::pr:
  9. KURT-BOZ

Sentedeyken vites attirmak

Merhaba iyi aksamlar. Beyler 1. Viteste tekere aldık havada 2-3-4-5 viteslere atmamizi öğreten gosteren bilgi veren bi video yazı vs bi şey varmi ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ---------- Dalga geçenlerin sabah tekerinin havası insin
  10. KURT-BOZ

Spach 110 yakıt tuketimi

Depo boştu tamamen 28 TL lık benzin aldım. 212 km yol yaptım ve tamamen depo boşaldı . Sizce yakıt tüketimi nasıl spch 110 a gore şehir içi.
  11. KURT-BOZ

Motor satışı hakkında bilgisi olanlar ?

Merhaba öncelikle 2 kere kaza yaptığım nakit olarak sigortadan 1750 lira para aldığım ilk sahibiyim 5.350 almıştım motor 20.500 km de bugün biri aradı yakındı yeri gittim gorustuk vs vs adama yarın motoru teslim edeceğim 2.250 civarında para alacağım önümüzdeki ayın 5 indede kalan 1550 TL yı...
  12. KURT-BOZ

Gülümsemek isteyen gelsin

Siyaset yapmayalim hocam olurmu?
  13. KURT-BOZ

Bu Gün bankaya öptürmeye gidecem

Beyler selamun aleyküm günaydın herkeze bu gün yapıkredi bankasına bi kredi başvurusu yapacam onaylarlarsa crf 250 l alacam onaylamazlarsa saglık olsun :bestmt:
  14. KURT-BOZ

Yagmur

Selamun aleykum günaydın herkeze beyler dün sagnak yağmur vardı aksine dükkânda bi sipariş var bi sipariş var akıllara zarar cekmekoyden ömerli tarafına aralıksız 8-10 Paker attım 2 tane spacy kontak kesti bu yağmur suyunun ön tarafta bulunan kablolarla temas edip curutmesiyle oluyor bunu nasıl...
  15. KURT-BOZ

Şile otobanı sarı tır showlari

Beyler selamun aleykum alemdağ tarafından siparisten geliyordum . şile otobanı üzerinden her zamanki gibi 90 kmh hızla orta şeritten devam ediyorum benim 50 mt önümde sarı kamyon onun solunda sol şeritte onu sollamaya çakışan sarı kamyon onun arkasında BMW . BMW nin arkasında moto kurye kuryenin...

Yeni mesajlar