Bu Gün bankaya öptürmeye gidecem

Beyler selamun aleyküm günaydın herkeze bu gün yapıkredi bankasına bi kredi başvurusu yapacam onaylarlarsa crf 250 l alacam onaylamazlarsa saglık olsun :bestmt:

Hevesli bankacı temsili:

images

Bugün o bankayı şikayet ettim tük.hak.hey. dilekçe verdim.

oakdar gcık banka olmaz ya hangi subesine gittiysem en erken 40 dk da işlem yapıyosun .

üstüne az daha koy mt07 al diyen olur tabikide ilk motorum tvs 20 bin km deneyimim var ve normal kullanmıyorum salak gibiyim tapa gaz gidiyorum sınırları zorluyorum mt07 ye binersem ölürüm la ben

Korkunun ecele faydası yok nasılsa öleceğiz,ayrıca crossla sakat kalman daha büyük olasılık.Araziye girdinmi bilmemde, kaburgası ,ayağı, kolu, boynu kırılmayan pek yoktur .Sakat kalacağına geber daha iyi yani sasadasd

Korkunun ecele faydası yok nasılsa öleceğiz,ayrıca crossla sakat kalman daha büyük olasılık.Araziye girdinmi bilmemde, kaburgası ,ayağı, kolu, boynu kırılmayan pek yoktur .Sakat kalacağına geber daha iyi yani sasadasd

abi onu bunu boşverde ne zaman gıdıyoruz güzel yollara :D

Evrakları almak için izinli günümde dükkâna geldim patron taktı çantayı arkaya iki uç sipariş at diyor fFaavafa

abi onu bunu boşverde ne zaman gıdıyoruz güzel yollara :D

Gökberkcim ben trafik kazası gecirdim 40 gündür evde yatıyorum.Ama iyileştim az bir sıkıntılarım kaldı şu havalar biraz daha düzelsin gidicez kardeşim.Eskişehire baharda gelmez şimdi.Kış geri geldi havaya bak buz gibi yagmurlu.

Normalde günde 25 sipariş atiyom adam 1 saatte evrak verecen diye 15 sipariş attırdı la bana ama 3.200 maaş gösterdi bankaya

Gökberkcim ben trafik kazası gecirdim 40 gündür evde yatıyorum.Ama iyileştim az bir sıkıntılarım kaldı şu havalar biraz daha düzelsin gidicez kardeşim.Eskişehire baharda gelmez şimdi.Kış geri geldi havaya bak buz gibi yagmurlu.

büyük geçmiş olsun haberim yoktu tamamdır :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar