KTM07 kullanıcısının son içeriği

1. KTM07

Jant boyatmak!

Arkadaşlar KTM Duke 125 imin jantlarini turuncuya veya beyaza boyatmak istiyorum. 1inci sorum sizce truncu abartı olur beyazmi yapayım yoksa turuncu mu. Birde tahmininizce kac liraya patlar belki boyatanlar vardir. Pztsi sanayide araştırmaya gideceğim sizede sormuş olayım dedim.
  2. KTM07

2 Pirelli arasında kaldım!

1.Pirelli Corsa Mt60(Takımı 1071tl) 2.Pirelli Angel GT (Takımı 1146tl) kararsız kaldim siz hangisini tercih edersiniz?
  3. KTM07

Gümrükte vergi?

100 euroluk sınırı 50 60 euro ile geçersek nekadar öderim.
  4. KTM07

mp3 + alarm seti?

Arkadaşlar yatmadan sorayim yarn sabah güzelce okuyayım dedim. motorumda alarm var ama mp3 çalar olan hoparlör lü leri dikkatimi çekti kullanan varmı zarar verirmi dayaniklimidir?
  5. KTM07

k&n hava filtresi kullananlar bakabilirmi?

Filtre aldım henüz elime geçmedi de, Merak ettiğim paketten çıktığı gibi takiyormuyuz yoksa yağlamamiz gerekyormu?
  6. KTM07

Arai Chaser Jungle White Tr de kac para?

Bulamadim arkadaşlar size soraym dedim ebay den 319 euroya alma şansım varda daha ucuza geliyor ise alcam.
  7. KTM07

Suzuki GSF 600S Bandit Nasıl bir alettir?

arkadaşlar takas ile alma şansım varda 2003 model 39 binde yakıt tüketimine baktm 5.3 -5.8 arası dior ustaya baktırsam sağlam onayı aldıktan sonra takas etsemmi sizce? büyütme zamanı geldi
  8. KTM07

motor çalışırken marşa basma

Salak kuzenim motor çalışırken marşa basti sadece bir kere oldu ciddi zarar felan vermez umarım?
  9. KTM07

yaşasın ebay

Spormotodan 235 euroya almaya heveslendigim far maskesini ebay den 51 euroya almış bulunuyorum İnş alarm setinide alirim tamamen mutlulugumdan açtım konuyu .d.
  10. KTM07

yamaha mt 03 kullanan?

Arkadaslar yamaha mt 03 kullananlar ,kullanmış olanlar nasıl bir motordur dayaniklimidir Yedek parca durumu nasıldır?
  11. KTM07

390 duke nezaman gelecek arkadaş

Heryerde satışa sunuldu bizde hala yok gelir mi gelmezmi gelirse sizce nezamana gelebilir Spormotoya soruyom bilgi veremiyoruz alt yapi çalışması var diyip duryolar
  12. KTM07

yasal performans egzozu?

500 tl civarı para biriktirdim Far maskesi alacaktim fakat aklim bir yandan da egzoza kayyo 450 tlye ikinci el leo vince buldum ama motoru bağlarlar diye yanasmak istemiyorum İş e güce giderken rahat rahat korkmadan taktirabilcegim bir marka bilen yokmu
  13. KTM07

rizoma elcik kullananlar?

Arkadaşlar elcik almak istiyorum gidontopuzu ve elcik iceren set buldum 225 tl ye rizoma marka kullananlar varmi kaliteli midir antalyanin sicaginda suanki elcikler yapış yapış oldu bunlarda öyle bir sorun olurmu
  14. KTM07

125 cc !!

Arkadaslar daha demin alman tv sinde izledim motosikletlere ilgili birsey di 125 cc lik motosikletlere en fazla 15 hp yapilabilyomus yasal olarak . sonradan modifye edersin o ayri ama aprilia rs125 20 küsür beygir bu nasil oluyor tamamen merakimdan sordum
  15. KTM07

motor freni zararlimi?

Arkadaslar sık sık konu aciyorum biliyorum ama gerçekten ogrenmem gereken şeyler oluyor . sorum şu motor freni yaparak durmak zararlı mıdır?