atamotoda yaglayıp taktılar
O zaman cakma taktilar. Kn zaten kendinden yagli gelir. Ilk actiinda za ten anlarsin dokununca. Bu arada kn bakim periodlari 50.000 milmis . 3-5.000 km degil yani.
sen tozlu topraklı yollara gir bakalım 50bin milde motoru eline alırısn ne olur yani zaten 2 vida tutuyor filtreyi bi hava vur temizle yerine tak bu kadar.
o toz toprak 50bin milde nereye toplanıyor o kadar temiz duruyorsa.... toz toprak motora gidiyor mantiken
Temizleme spreyi var bakimdan bakima sıkıyormuşuz az bekletip ılık suyla yikiyormusuz
bide kurudukdan sonra sıkmak için yağı var onuda sıkıp kuruttukdan sonra takıyormuşuz.
iyi ya umarım az da olsa performansı artırır nette videoda sesi biraz daha iyi çıkıyor gibime geldi.
Z750 de two bross + kn filtre ile son hizda +10kmh kazandim. Elimde dyno testing yok maalesef. Defalarca testini yaptim son hizda dark yaratti.Ktm'de ne yapar bilmiyorum...125 cc de çok büyük fark olmaz ama hissettirir tahminimce...Biraz da yakıt sistemi oynanır ve egsoz değişimine gidilirse o motosiklet gider gibi geliyor bana![]()
Egzoz parası hazır
leo vince düşünüyorum
ama tırsıyorum arkadaş
bağlayan polis bağlayan a
masraf cikar başıma,