Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar alın diyor ama ihtiyac halinde bu arkadaşların hiçbirinin o kmlerdeki motoru alacağını sanmıyorum. Muhtemelen o motor en az 20bin km boyunca dip gaz kullanıldı. Birkaç yıl da sen kullansan gelecekteki km ile kime nasıl satacağını düşün. Şimdi çıkar birileri yok efendim daha almadan...
Tamam emniyet önemli, para da sizin ama 15 de biraz fazla geldi bana. Normal bir eldiven alıp oradan artan para kask mont yada ayakkabı parasının üstüne koyulabilir.
Benim topcase tek bir vida ile tutuyormuş. Vida şehir içi trafikte kırıldı. Kalında birşeymiş aslında. Frenle önce sırtıma çarptı sonra yere düşüp yuvarlandı o hızla. metaldi, kilit ve kapak kasmaya başladı sonrasında vs. Yani Öyle çok da rüzgara gerek olmayabiliyor bazen.
Kendi Motorumun kullanım kitapçığında görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam uzun süreli motorun kullanılmama durumlarında motorun yağ haznesinin tamamen yağ ile doldurulmasını ve akü kutup başlarının dökülmesini tavsiye ediyordu.
Bende de scorpionun carbon bir modeli var. Gecen sene aldım. Düşmesi falan da hiç olmadı.aldığımdan beri sol tarafta sağa göre rüzgar sesi bariz daha yüksek. Anlamadım, ya kaskta bir sorun var yada benim sağ kulak duymuyor.
Ben v strom 250 ile başlamıştım. Süper bir motor. Herşeyden biraz var. Ama sonra 300e geçmek istediğin için birşey diyemiyorum. Arada çok bir fark olmaz geçmeye değer mi bilemedim. Belki biraz fazla kalıp 250 de doğrudan 400-500 geçersin.
Bulega dan önce toprağın gitmesi oldukça manidar. Adam lider çünkü motoru iyi toprak ise saf yetenek. Bence GP de önü açık. Yamaha olmasa da başka takımla mutlaka bir anlaşma olacaktır GP de. Çünkü BMW bu sene çok vasat.