Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dr800sp 800cc 53bg. 194 kg
1994 model 2000 trafiğe çıkışlı 30000km de full orjinal
herşey mayer istenilen yere kontrol ettirilebilinir.
60 lt topcase fiyata dahil
sağlık problemimden dolayı satıyorum.
fiyatı 7500 ytl
maxiscooter tarzı motosikletle takas olunabilir..
bursa...
Bursa / Hürriyet
Marka Mondial
Model 150 ZAT
Tipi Maxi Scooter
Motor Hacmi 150cc
Renk Siyah
KM 9000
Yıl 2006
fiyatı : 2200
mv üyelerine küçük bir pazarlık payı vardır
çok sevdiğim motorumu artık bana cc olarak küçük geldiği için
üzülerek de olsa satmak istiyorum.
çok temiz ve özenli...
arka tekerimde balanssızlık var tabiri yerindeyse biraz 8 çiziyor.
bu sorunu kim çözer nerede yapar ??
daha ince basına gelen ve nasıl çözdüğünü anlatacak arkadaslar msjınızı bekliyorum...
sabit hızla giderken örn 50-60 motora biraz gaz verdiğimde motorda kasma oluyor hızlanma yerine motor fireni yapıyor gazı biraz daha actığımda motor harekete gecip hızlanıyor. sizce sorun nedir ve nerdedir?
bir iki kişiye sordum kapış denen bir parcadan söz ettiler bu kapış nedir?
problem nasıl...
bu yıl ülkemiz yeterince yagış almadı ve yazın su sıkıntısı çekeceğimiz tahmin ediliyor.
su tüketimini azaltmak için ne yapılabilir sorusuna herkes bir sürü cevap verebilir fakat hem yaşam standardımızı etkilemesin hemde tasarruf yapalım derseniz size cok basit bir yöntem söylemek isterim.
olay...
ülkemizde birbiriyle yarışan bir sürü marka var (shell, opet,bp vs..)
otomobiller için bir sürü kampanya yapıyorlar ama motosikletlilere yönelik daha bir tane olsun kampanya görmedim...
yok tek seferde 100 ytl lik benzin al sunu verelim yok bu kadar al bunu verelim
motosikletlerde bu kadar...
motorumda sürekli far problemi yaşıyorum.
sağ farı (ampülünü) değiştiriyorum bir hafta geçmeden yeniden patlıyor anlamadım gitti.
uzun durumunda problem yok ama kısa yani normal far yanmıyor. kısa süre sonra patlıyor yani yanmıyor. sürekli sağ farda oluyor bu
sebebi nedendir?? nasıl...
motorumla giderken ani gaz vermelerde yada sert kalkışlarda sürekli bi ciyaklama sesi geliyor.
eksozdan geleceğini sanmıyorum yeni değişti , kayış yeni değişti, debriyaj burçları yeni değişti,
bana ses o burçlardan geliyor gibi geliyor ama yeni değişen bişey niye ses yapsın acaba parçanın...
mondial 150 zat (siyah ) motorumun ön camını siyaha boyamak veya boyatmak istiyorum...
bunu nasıl yapabilir veya yaptırabilir miyiz??
film mi çekilecek boyamı yapılacak...
bilen duyan varsa bi yardımcı olursa cok güzel olacak:queen: :queen:
1- Hareket halinde ve kafanda kask varken kulağın kaşınırsa bu sorunu gözlük sapıyla gidermeye çalışma. ya cek bir kenara adam gibi kaşı kulağını ya da bir sikorsky pilotu arkadaşımın dediği gibi kulağına niyet başka yerini kaşı. )ben denedim. tam konsantrasyonla mümkü bir hadise)
2- Bol paçalı...
kısaca özetleyim.
motoru servise bakıma götürdüm. yagı, bujisi değişti, gerekli bakımları yapıldı.
servisten cıktım motor süper. 10km sonra yolda kaldım benzin filtresi kırılmış.
yeni bir tane buldum taktım yine servise gittim. benzin pompası arızalı dediler.
yenisini aldım taktılar sorun...