motordan gelen garip sesler!!

motorumla giderken ani gaz vermelerde yada sert kalkışlarda sürekli bi ciyaklama sesi geliyor.
eksozdan geleceğini sanmıyorum yeni değişti , kayış yeni değişti, debriyaj burçları yeni değişti,
bana ses o burçlardan geliyor gibi geliyor ama yeni değişen bişey niye ses yapsın acaba parçanın alışma dönemi mi ??
fikri olan yazarsa sevinirim...

Ben motorlardan fazla anlamam ama ses lerden anlarım bıraz :)

debriyaj dan geliyordur bence ama sebebını bılemıyorum :)
Bu arada kac kilometrede de o motor bunlar degıstı ? en ılgıcı de bana eksoz geldı o neden degıstı ?

debrıyaj dan da olabılrı weya fren balatasındandan gelebılır bnce fren balatasıdır cunku asya motor as150t1 de yapıyordu mondıaldede yapabılır

Arkadaş ani gaz verınce veya seyır halınde anıden hızlanırken ses cıkıyor demış bu durumda fırenlerden ses gelmesı sence mantıklımı ? :)

Ben motorlardan fazla anlamam ama ses lerden anlarım bıraz :)

debriyaj dan geliyordur bence ama sebebını bılemıyorum :)
Bu arada kac kilometrede de o motor bunlar degıstı ? en ılgıcı de bana eksoz geldı o neden degıstı ?

motor 9000km de
eksoz paslandı ve bir iki yerinden çatlama yaptı o yüzden değiştirdim

Arkadaş ani gaz verınce veya seyır halınde anıden hızlanırken ses cıkıyor demış bu durumda fırenlerden ses gelmesı sence mantıklımı ? :)

niye bır den gaz werıncee kampana yuwası donmuyormu yoksa bu balata sadece kalkıslardamı surtuyorr:queen: bu olay benım basıma geldı belkı ıcerde balata kırdı oda anı yuklenmelerde ses yapıyor bu ses ya debrıyajdandır yada balat deb.. yenı degıstıne gore gerıye balata kalıyor arkadasım

debrıyaj dan da olabılrı weya fren balatasındandan gelebılır bnce fren balatasıdır cunku asya motor as150t1 de yapıyordu mondıaldede yapabılır

Kusura bakma ben bu yazından firen balatasının kırılmış olabıleceği ve onun ses yapabılecegini anlamadım :)

Üsteki yazını okuyan normal firen sesinden bahsediyorsun sanır bende ona gore cevap verdim :)

frenlemede sorun yok, normal gidişlerde de sorun yok, ani hızlanma (dip gaz verme ) ve gazı komple bırakmada çırrrrr diye bir ses geliyor..
bi servise ugrayımda anya konya belli olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar