Arama sonuçlarınız

1. kontgerilla

suzuki dr 800 sp

dr800sp 800cc 53bg. 194 kg 1994 model 2000 trafiğe çıkışlı 30000km de full orjinal herşey mayer istenilen yere kontrol ettirilebilinir. 60 lt topcase fiyata dahil sağlık problemimden dolayı satıyorum. fiyatı 7500 ytl maxiscooter tarzı motosikletle takas olunabilir.. bursa...
  2. kontgerilla

acil satılık mondial 150 zat

Bursa / Hürriyet Marka Mondial Model 150 ZAT Tipi Maxi Scooter Motor Hacmi 150cc Renk Siyah KM 9000 Yıl 2006 fiyatı : 2200 mv üyelerine küçük bir pazarlık payı vardır çok sevdiğim motorumu artık bana cc olarak küçük geldiği için üzülerek de olsa satmak istiyorum. çok temiz ve özenli...
  3. kontgerilla

motosiklet jantına balans olurmu? olursa nerede?

arka tekerimde balanssızlık var tabiri yerindeyse biraz 8 çiziyor. bu sorunu kim çözer nerede yapar ?? daha ince basına gelen ve nasıl çözdüğünü anlatacak arkadaslar msjınızı bekliyorum...
  4. kontgerilla

motor kasması

sabit hızla giderken örn 50-60 motora biraz gaz verdiğimde motorda kasma oluyor hızlanma yerine motor fireni yapıyor gazı biraz daha actığımda motor harekete gecip hızlanıyor. sizce sorun nedir ve nerdedir? bir iki kişiye sordum kapış denen bir parcadan söz ettiler bu kapış nedir? problem nasıl...
  5. kontgerilla

Su sıkıntısına karşı önlem!!! (önemli)

bu yıl ülkemiz yeterince yagış almadı ve yazın su sıkıntısı çekeceğimiz tahmin ediliyor. su tüketimini azaltmak için ne yapılabilir sorusuna herkes bir sürü cevap verebilir fakat hem yaşam standardımızı etkilemesin hemde tasarruf yapalım derseniz size cok basit bir yöntem söylemek isterim. olay...
  6. kontgerilla

işte TUK TUK

http://www.herice.com/mail/1065/ adamlar olayı bitirmiş daha önce verildiyse modlardan ricam silinsin...
  7. kontgerilla

Benzin Firmalari Neden Bize Kampanya Yapmıyor??

ülkemizde birbiriyle yarışan bir sürü marka var (shell, opet,bp vs..) otomobiller için bir sürü kampanya yapıyorlar ama motosikletlilere yönelik daha bir tane olsun kampanya görmedim... yok tek seferde 100 ytl lik benzin al sunu verelim yok bu kadar al bunu verelim motosikletlerde bu kadar...
  8. kontgerilla

mondial 150 ZAT ve bisan SENATÖR tanıtım videoları

özkanın motor (özkansava) _LO6RZQLhgk benim motor 5ovOKH2MrWQ :) :) :) :) :)
  9. kontgerilla

Far problemi

motorumda sürekli far problemi yaşıyorum. sağ farı (ampülünü) değiştiriyorum bir hafta geçmeden yeniden patlıyor anlamadım gitti. uzun durumunda problem yok ama kısa yani normal far yanmıyor. kısa süre sonra patlıyor yani yanmıyor. sürekli sağ farda oluyor bu sebebi nedendir?? nasıl...
  10. kontgerilla

motordan gelen garip sesler!!

motorumla giderken ani gaz vermelerde yada sert kalkışlarda sürekli bi ciyaklama sesi geliyor. eksozdan geleceğini sanmıyorum yeni değişti , kayış yeni değişti, debriyaj burçları yeni değişti, bana ses o burçlardan geliyor gibi geliyor ama yeni değişen bişey niye ses yapsın acaba parçanın...
  11. kontgerilla

çarpışma testleri

http://www.youtube.com/watch?v=fmZJWz-Zmv8
  12. kontgerilla

motorun rüzgarlığının (camı yani) rengi nasıl değiştirilir???

mondial 150 zat (siyah ) motorumun ön camını siyaha boyamak veya boyatmak istiyorum... bunu nasıl yapabilir veya yaptırabilir miyiz?? film mi çekilecek boyamı yapılacak... bilen duyan varsa bi yardımcı olursa cok güzel olacak:queen: :queen:
  13. kontgerilla

Bir Yıllık Motor Kullanıcısından Ustalara Tavsiyeler :)

1- Hareket halinde ve kafanda kask varken kulağın kaşınırsa bu sorunu gözlük sapıyla gidermeye çalışma. ya cek bir kenara adam gibi kaşı kulağını ya da bir sikorsky pilotu arkadaşımın dediği gibi kulağına niyet başka yerini kaşı. )ben denedim. tam konsantrasyonla mümkü bir hadise) 2- Bol paçalı...
  14. kontgerilla

motorum çalışmıyor (lüften yardım)

kısaca özetleyim. motoru servise bakıma götürdüm. yagı, bujisi değişti, gerekli bakımları yapıldı. servisten cıktım motor süper. 10km sonra yolda kaldım benzin filtresi kırılmış. yeni bir tane buldum taktım yine servise gittim. benzin pompası arızalı dediler. yenisini aldım taktılar sorun...
  15. kontgerilla

bir motor alırken en önemli kriteriniz ne dir ? ne olmalıdır?

evet baslıktanda anlasılacagı uzere en önemli faktor nedir? mesela benim icin guzelliği önemlidir
  16. kontgerilla

Gomoto kimdir nedir nasıldır?

bu marka da yeni düşmüş piyasaya herhangi bi modelini alan varsa yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar... (yeni Çinlimiz:pale: )

Yeni mesajlar