Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamün Aleyküm arkadaşlar. Lambretta V200 kullanıcısıyım. Motosikletle kaza yaptım. Kaza sonucu Hız göstergesi çalışmıyor ve abs ışığı sönmüyor ama Frenler gayet iyi tutuyor. Bilgiğim kadarı ile bu şekilde motor muayeneden geçmez. Servisi göstergesinin arızalı olduğunu fakat ellerinde...
Selamün Aleyküm Vitessiz Scooter 169 cc kullanıyorum ilk ve ikinci bakımlara gittim. Motoru alıyorlar bizim giremediğimiz bir ortamda bakıyorlar. Sonra al baktık deyip motoru teslim ediyorlar ama şunu yaptık bunu yaptık ta demiyorlar. Yanlış anlaşılmasın bir şey yapmıyorlar gibi bir şey değil...
Selamün Alyküm arkadaşlar. Muhtemelen bu konudu bir çok konu gibi yıllaıdr açılmıştır. Disk kilidi tavsiyesi..
Şimdi marka olarak tavsiye soracağımı düşünüyorsunuz lakin ki öyle değil. Hani onu da sormuş olayım ama asıl soru şu ;
Disk kilitlerini incelerken 4mm 5mm 5,5 mm 10 ve 14 mm gibi...
Merhaba arkadaşkar.
Kışlık deri monnt almayı düşünüyorum. Fakat motosiklet kullanmayan ama normal deri montu olan bir arkadaş benim mont yağmurda leke yapıyo sonra temizlemekle uğraşıyorum , Deri mont alacaksan motosiklet kullanıcıları için olan deri montlarda da aynı sıkıntı varmı araştırmadan...
Trafikte yeniyim. Haziran ayında motorcu bir kardeşiniz olarak trafiğe dahil oldum. Elimden geldiğince kurallara riayet etmeye çalışıyorum. Bu gün işten eve gelmek için henüz yeni yola çıktığımda uzun bir servis aracı önüme geçmeye çalışıp beni kaldırımla aracı arasına sıkıştırdı
motorumun bazı...
Selamün Aleyküm Hayırlı Cumalar arkadaşlar.
Daha Önce de ben ve bir arkadaş daha YAMAHA fiyat politikası ile ilgili konu açmıştık. Arkadaşlar araılık ayından beri kovalıyorum yamaha xsr 125 alıcam diye. Fiyatlar akseuarlarlarla birkikte şişiriliyordu. Şu an iş boyut atladı. Hemen anlatıcam...
Merhaba Arkadaşlar ben Yaşım epey 40 küsürlerde olmasına rağmen hayat şartları malum motora yeni başlayacağım. Sizden motor tavsiyesi istiyorum. Önceliğim sıfır motor.
Aslında birikmiş bir miktar param var Scrambler ve caferacer türü motosikletler çok ilgimi çekiyor. İlk olmasına rağmen...
Merhaba Arkadaşlar ; baktık ki Yamaha Honda vs.. alamıyoruz o vakit altarnatif ne olabilir.
Aklımda Brixton ve Husqvarna isimli iki marka var sizce bunlar alınırmı verilen paraya değer mi?
Brixton bildiğim kadarı ile Çin de üretiliyor fakat firma Avustruyalı bir firma. Hantal ama göze hitab...
Motora yeni başlayacağım olmuşken Yamaha olsun dedim. Fakat Yamaha motorlarını Çıplak hali ile satmıyor. Liste fiyatına ek aksesuar paketi adı altınca ciddi bir ücret daha talep ediyor. Normal de bu aksesuarlar tercihe göre değişir ister tercih eder ister etmezsiniz. Ben bunla mücadele etmeye...